oliiwkaa 02.10.05, 14:41 szukam osób studiujących psychologię w WSFiZ na pierwszym roku studiów zaocznych. bardzo ważna sprawa! mój mail: sa_8108@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliiwkaa Re: WSFiZ PSYCHOLOGIA STUDIA ZAOCZNE 1 ROK IP: *.chello.pl 04.10.05, 19:26 bardzo proszę o pomoc.... czy nik z was nie studiuje psychologii zaocznie w WSFiZ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WSFiZ PSYCHOLOGIA STUDIA ZAOCZNE 1 ROK IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.05, 20:57 A jednak ktoś się znalazł. Byłam w ten weekend na pierwszym zjeździe i jak na razie jestem pełna obaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliiwkaa Re: WSFiZ PSYCHOLOGIA STUDIA ZAOCZNE 1 ROK IP: *.chello.pl 05.10.05, 01:08 Agnieszko:) ja właśnie nie byłam i chciałabym się dowiedzieć, co było na zajęciach... jesteś z Warszawy? jeżeli tak, to miałabyś czas, aby się ze mną spotkać? podaję Ci mojego maila: sa_8108@wp.pl to będzie nam łatwiej się skontaktować. Jeśli możesz, to w mailu podaj mi swój numer teleonu, zadzwonię do Ciebie i gdzieś się umówimy i porozmawiamy... Co Ty na to??? Pozdrwiam serdecznie:) ps.dzięki, że napisałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
scalaczek77 Re: WSFiZ PSYCHOLOGIA STUDIA ZAOCZNE 1 ROK 05.10.05, 15:01 Oliwko, napisałam do Ciebie na maila gazetowego, prześlę jeszcze kopię na ten adres na wp, gdybyś mogła się ze mną skontaktować, byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś