maturzystka13 23.10.05, 12:32 Witam W tym roku pisze mature i chce isc na studia.Zastanawiam sie nad fizjoterapią.Ale na stronie awfu nie ma rekrutacjii, czy jet ktos ktomoze mi pomóc i kto w tym roku zaczął studia.Interesuje mnie Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynowe_pole Re: fizjoterapia 23.10.05, 23:11 Musisz jak najlepiej zdać test sprawnościowy plus do tego punkty z matury i ze swiadectwa są przeliczane. w tym roku mozna bylo miec max.80pkt rekrutacyjnych, ja mialam 70 i dostalam sie,dolna granica to chyba 66 bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
maturzystka13 Re: fizjoterapia 26.10.05, 20:48 Dzieki za odpowiedź a mogłabyś napisać z czego sie składał test sprawnościowy i z czego zdawałas mature?? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: fizjoterapia 26.10.05, 22:08 test sprawnościowy to: skok w dal z miejsca, rzut piłką lekarską, przejscie w zwisie po drabinkach, sprawnosciowy tor przeszkod, brzuszki (na czas) i wytrzymalosciowy bieg wahadlowy-czyli biegasz az nie padniesz :D Radze skupic sie na torze przeszkod, bo za niego otrzymac mozna 12 pkt, a za kazde inne cwiczenie 3 pkt.Mature zdawalam z polskiego, angielskiego i biologii, wszystko na poziomie rozszerzonym. Odpowiedz Link Zgłoś
maturzystka13 Re: fizjoterapia 27.10.05, 16:52 Dzięki za informacje.A czy mogłabym się dowiedzieć jak tam maturka poszła bo i jak to jest przeliczane czy za zdanie czy za procenty i jak to wygląda.Ja zamierzam pisać z pol, niem, chemii, i biologia na rozszerzonym, ale jaka jest mmniej wiezej granica w procentach.(chyba jakieś cwiczenie pominełas bo pisałas ze mozna zdobyc 30 p a z tego wynika ze 27 czy możesz napisać co jeszcze, zalezy mi na tym bo jak na razie nie widze innej alternatywy w wyborze stódiów) I przede wszystkim czy jak narazie jesteś zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:43 hej ja studiuje fizjoterapie na akademii medycznej ale w poznaniu:) jest naprawde super. i nie bylo zadnych testow sprawnosciowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka13 Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:20 Może i w Poznaniu fajnie ale ja się na Wrocław zdecydowałam i wole AWF niż AM Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: fizjoterapia 28.10.05, 17:06 wejdz na strone www.awf.kom.pl. to jest strona Studentów AWF Wrocław, ktoś już tam zadal takie samo pytanie jak twoje, wiec poczytaj, napewno ci sie przyda:) a z tymi punktami to masz racje- za jedno cwiczenie mozna zdobyc 3,5 pkt. teraz sie chyba zgadza... Pozdrawiam i mam nadzieje, do zobaczenia w pazdzierniku <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missii Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:00 hej ja studiuje fizjoterapie na AWF w Poznaniu i jets na prawde bosko ..:)) do wrocka tez skladalam papiery powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 13:11 a jakie macie przedmioty na fizjo na awfie?jakbys mogla napisz mi chcialabym sobie porownac z moja am Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??!! Re: fizjoterapia IP: *.provider.pl / 194.187.144.* 31.10.05, 12:56 biochemia biofizyka anatomia biola łacina itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missii Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:10 biofizyka, anatomia, podstawy rehabilitacji,biologia, jezyk obcy, no i oczywiscie zajecia sportowe ( plywanie, gimnastyka , lekka atletyka, gry i zabawy - przedmiot the best :P ) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 09:39 a ja mam pytanie trochę inne, wiecie może czy można się przenieść z fizjoterapi na awf na am?? czy robią jakieś problemy?? i w ogóle kiedy można takie coś zrobić (przenieść się) jeśli w ogóle. Z góry dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś