tearjearker 29.11.05, 09:59 jak wam idzie łacina? :) bo na KULu wiekoszosc kierunkow zaczyna od bliskiego spotkania 3go stopnia z łaciną... ja jestem przerażona :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palulina18 Re: łacina 30.11.05, 12:17 Jak na razie to bardzo dobrze...aż się pochwalę: 5-, 5-, 4 :D:D:D...dobrym soposoben na nauke jest wmówienie sobie, że przecież zawsze chciałam/chciałem się uczyć łaciny...bo to fajnie tak od czasu do czasu wtrącić gdzieś łacinską sentencję AVE CAESAR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: łacina 30.11.05, 17:44 obrzylistwo... na szczęście przed doktoratem nie każą zdawać łaciny!... Odpowiedz Link Zgłoś
espaniolkaa Re: łacina 02.12.05, 19:02 ah, co za chwalipieta z tej pauliny!:Phehe, ale ja tez muszę się pochwalić, bo dzis ta wiadomość zleciaął na mnie jak grom z zasniezonego nieba, 5 z kl.Łaciny mozna się nauczyc, trzeba tylko poświęcic na to trochę czasu i ..uwaga.. serca!;)życze wszystkim którzy uczą się tego extraodlotowegosuperbomowegocool przedmiotu wytrwałości, damy rade!!buźka Odpowiedz Link Zgłoś
appolinaris Re: łacina 01.12.05, 16:59 Hej ja też jestem podłamana tym bardziej że trafiłam do grupy zaawansowanej tylko dlatego, że w pierwszej kl. LO w pierwszym semestrze miałam łacinę i na świadectwie miałam 5 ... za sentencje a tu od razu muszę znać niemlże całą gramatykę:( makabra ale chyba zaliczę:) Odpowiedz Link Zgłoś