Gość: Mada IP: *.acn.waw.pl 03.05.03, 15:04 Boję się już otworzyć lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
steyr Re: Steffen Moeller 03.05.03, 20:49 Gościu jest zajebisty tyle że jako kabareciarz. Skecz o niemcach na Mazurach powalił mnie na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Steffen Moeller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:33 internetu tez nie otwieraj bo Steffen ma tam swoją stronę;-)www.moeller.art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: Steffen Moeller IP: *.dialup.medianet.pl 05.05.03, 15:33 O tak jako kabareciarz ten człowiek powala Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Re: Steffen Moeller 05.05.03, 11:22 Steffen jest sympatyczny, umie zachować się przed kamerą, nie jest sztuczny. Porównując jego i Monikę Richardson widzę przepaść. Monika to wzorowy pokaz plastikowej prezenterki, z wyuczonym na pamięć uśmiechem i realizującej wytyczne kierownictwa TVP. A te wytyczne są jasne : zaangażować Steffena do propagandy TVP-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Steffen Moeller 05.05.03, 15:38 Gosc jest super: mily sympatyczny, dowcipny itd itp Ale tak go eksploatuja, ze rzeczywiscie zbrzydnie, a bylaby to wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Steffen Moeller 05.05.03, 15:45 Uważam,że jest bardzo sympatyczny i dowcipny,ale powinien uważac i nie wybierać więcej takiej chałtury jak "M jak miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawi Re: Steffen Moeller IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 03:02 A ja mam jedno pytanko, a właściwie prośbę ;). Wiem, że kiedyś był na Gazecie chat ze Steffenem, nawet można było znaleźć jego zapis. Ściągnęłam, ale zanim zdążyłam przeczytać skasowało mi Temporary Internet Files :(. Ma ktoś może link do tego zapisu chata lub ma jeszcze gdzieś treść na komputerze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Steffen Moeller IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 08:31 Mam czat zapisany w pliku Worda. Podaj adres, a ja wyślę ci plik (jest nawet zdjęcie SM). Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawi Re: Steffen Moeller IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:11 Dzięki! Mój mail to tawananna@pf.pl. Pozdrowienia! Tawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Steffen Moeller IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 02:18 a nie widzicie jak on jest na siłe smieszny?tzn jest niesympatyczny bo za wszelka cene chce byc najlepszy..innym ni pozwala miec ostatniego zdania..okropna cech,,taki najlepszy wcałej wsi.MOnika R jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: austriacka Re: Steffen Moeller IP: *.visp.energis.pl 25.05.03, 09:10 poznalam go prywatnie.. kiedys nawet pracowalismy razem...jest to zarozumialy kretyn... wszystko zrobi aby go pokazali.. niestety robi tez za gwiazde w niemieckiej tv pzdr austriacka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guita Re: Steffen Moeller IP: *.homedns.org 25.05.03, 11:32 a nazwiska dalej sie nie nauczylas pisac... cytat se trony Sfeffena Möllera: Niektórzy twierdzą, że moje imię i nazwisko pisze się tak: Sztefen, Stefan, Steffan, Szteffen, Sztefan, Moller, Molle, Mole, Moeller, Meler, Meller, Myler, Myller, Miller, Miler Nie przeszkadza mi to jednak dalej robić kabaret w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
furby Re: Steffen Moeller 25.05.03, 14:17 Lubie go jako kabareciarza, choc nie bezkrytycznie, pare tekstow mnie wrecz wkurza zamiast smieszyc. W zabawny (na ogol) sposob wytyka takie drobne rzeczy, ktore nam wydaja sie zupelnie normalne, a obcokrajowcow jednak zaskakuja. Ale za te grymasy przed kamera w jakiejs telenoweli (sorry, nie pamietam tytulu) to dalabym mu 10 lat pracy w kamieniolomie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś