Dodaj do ulubionych

Steffen Moeller

IP: *.acn.waw.pl 03.05.03, 15:04
Boję się już otworzyć lodówkę
Obserwuj wątek
    • steyr Re: Steffen Moeller 03.05.03, 20:49
      Gościu jest zajebisty tyle że jako kabareciarz. Skecz o niemcach na Mazurach
      powalił mnie na kolana
      • Gość: anmanika Re: Steffen Moeller IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:33
        internetu tez nie otwieraj bo Steffen ma tam swoją stronę;-)www.moeller.art.pl
      • Gość: Kamień Re: Steffen Moeller IP: *.dialup.medianet.pl 05.05.03, 15:33
        O tak jako kabareciarz ten człowiek powala
    • tomek9991 Re: Steffen Moeller 05.05.03, 11:22
      Steffen jest sympatyczny, umie zachować się przed kamerą, nie jest sztuczny.
      Porównując jego i Monikę Richardson widzę przepaść.
      Monika to wzorowy pokaz plastikowej prezenterki, z wyuczonym na pamięć
      uśmiechem i realizującej wytyczne kierownictwa TVP.
      A te wytyczne są jasne : zaangażować Steffena do propagandy TVP-SLD.
    • mantha Re: Steffen Moeller 05.05.03, 15:38
      Gosc jest super: mily sympatyczny, dowcipny itd itp
      Ale tak go eksploatuja, ze rzeczywiscie zbrzydnie, a bylaby to wielka szkoda.
      • kwiat_paproci Re: Steffen Moeller 05.05.03, 15:45
        Uważam,że jest bardzo sympatyczny i dowcipny,ale powinien uważac i nie
        wybierać więcej takiej chałtury jak "M jak miłość"
        • Gość: Tawi Re: Steffen Moeller IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 03:02
          A ja mam jedno pytanko, a właściwie prośbę ;). Wiem, że kiedyś był na Gazecie
          chat ze Steffenem, nawet można było znaleźć jego zapis. Ściągnęłam, ale zanim
          zdążyłam przeczytać skasowało mi Temporary Internet Files :(. Ma ktoś może
          link do tego zapisu chata lub ma jeszcze gdzieś treść na komputerze? :)
          • Gość: nube Re: Steffen Moeller IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 08:31
            Mam czat zapisany w pliku Worda. Podaj adres, a ja wyślę ci plik (jest nawet
            zdjęcie SM).

Pozdrowienia
            nube
            • Gość: Tawi Re: Steffen Moeller IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:11
              Dzięki! Mój mail to tawananna@pf.pl.

Pozdrowienia!

Tawi
              • Gość: ja Re: Steffen Moeller IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 02:18
                a nie widzicie jak on jest na siłe smieszny?tzn jest niesympatyczny bo za
                wszelka cene chce byc najlepszy..innym ni pozwala miec ostatniego
                zdania..okropna cech,,taki najlepszy wcałej wsi.MOnika R jest ok
          • Gość: austriacka Re: Steffen Moeller IP: *.visp.energis.pl 25.05.03, 09:10
            poznalam go prywatnie.. kiedys nawet pracowalismy razem...jest to zarozumialy
            kretyn... wszystko zrobi aby go pokazali.. niestety robi tez za gwiazde w
            niemieckiej tv

pzdr
            austriacka
    • Gość: guita Re: Steffen Moeller IP: *.homedns.org 25.05.03, 11:32
      a nazwiska dalej sie nie nauczylas pisac...

cytat se trony Sfeffena Möllera:
      Niektórzy twierdzą, że moje imię i nazwisko pisze się tak:
      Sztefen, Stefan, Steffan, Szteffen, Sztefan, Moller, Molle, Mole, Moeller,
      Meler, Meller, Myler, Myller, Miller, Miler
      Nie przeszkadza mi to jednak dalej robić kabaret w Polsce.

• furby Re: Steffen Moeller 25.05.03, 14:17
      Lubie go jako kabareciarza, choc nie bezkrytycznie, pare tekstow mnie wrecz
      wkurza zamiast smieszyc. W zabawny (na ogol) sposob wytyka takie drobne rzeczy,
      ktore nam wydaja sie zupelnie normalne, a obcokrajowcow jednak zaskakuja. Ale
      za te grymasy przed kamera w jakiejs telenoweli (sorry, nie pamietam tytulu) to
      dalabym mu 10 lat pracy w kamieniolomie ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka