Dodaj do ulubionych

PRACA MGR - UBEZPIECZENIA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:49
witam
Moja praca mgr jest już prawie gotowa, brakuje mi jednego rozdziału na temat:
Podstawy tematyczne oceny działalności ubezpieczeniowej", co mogłabym zawrzeć
w tym rozdziale? co opisać?, czy ktos miał może podobny temat?

mój mail: be_eska23@op.pl

pozdr
Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: żona Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:43
      Witam, czy ktoś coś podpowie, chociażby troszeczkę.... dziękuję
      • ts2 Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA 13.12.05, 09:54
        a moge wiedzieć jaki kierunek studiujesz i jaki jest temat pracy?
        • dziorkamadziorka Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA 13.12.05, 19:42
          Kierunek: Ekonomia
          Specjalonośc: Rachunkowośc
          Temat pracy: Rynek ubezpieczeńw Polsce (może się cos nieznacznie zmienić)
          Prosze pomóż, bo mam pustke w głowie!
    • Gość: żona Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:36
      Czy ktos wie jak mi pomóc? co umiescic w rozdziale o tytule: "podstawy
      tematyczne oceny działalności ubezpieczeniowej", bardzo proszę
      • Gość: Richelieu* Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.localdomain / *.zyg2.brewet.pl 15.12.05, 18:46
        daj już spokój z niepoprawnym podbijaniem swojego beku. Idź do opiekuna n., a
        nie pytaj się przypadkowych osób co z rozdziałem. Co to za szajs wyjdzie z
        takich zbiórek
        • Gość: żona Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 17:47
          Ty się pajacu nie odzywaj nie pytany o zdanie
          • Gość: Richelieu* Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.localdomain / *.zyg2.brewet.pl 16.12.05, 17:52
            ;) Ten pajac nie musi się tu pytać o zdanie. Forum nie jest od żebrania o
            dokończenie pracy, a od wymiany informacji.
            • Gość: żona Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:00
              Więc skoro taki mądry jesteś to wymień się ze mną informacją! - nie jestem tu
              po to zeby syskutowac z takimi jak ty niedoróbkami, tylko po to by zasięgnąć
              informacji na temat mojej pracy, więc weź się do roboty i zajmij czymś
              pożytecznym skoro nie potraficz mi pomóc!
              • Gość: Richelieu* Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.localdomain / *.zyg2.brewet.pl 18.12.05, 15:10
                Leniom nie będę odpowiadać. Dawniej człowiek szedł do opiekuna pracy, teraz nie
                wiem, boi się, opikun nie umie, nie ma czasu, jest Was 40 na seminarium czy co
                jeszcze. Ja tu jestem od pożytecznych rzeczy właśnie, aby foremki szukając
                informacji nie musiały przedzierać si przez gąszcz wątków "pliiiz, help". Jaki
                z Ciebie magistrant kiedy nie wiesz kto jest od udzielania informacji?
                • dziorkamadziorka Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA 18.12.05, 19:30
                  Proszę nie odpowiadaj na moje posty skoro nie potrafisz udzielić informacji, u
                  opiekuna wyobraź sobie byłam, ale nie mam zamiaru dyskutować o tym z tobą.
                  Skoro trafiłam na to forum to chyba oznacza, że poza radami opiekuna potrzebuje
                  też rady innej osoby, daj więc innym szanse wypowiedzenia się - pewna jestem,
                  że o wiele bardziej sensownego niz twoje.
                  • Gość: Richelieu* Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.localdomain / *.zyg2.brewet.pl 18.12.05, 20:01
                    Nikt nie odpowiada i co? A wisisz już tak długo. Nie można podbijać wątków więc
                    widzisz jaką Ci oddaję przysługę?
                    • Gość: żona Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:19
                      Wielka mi przysługa, widocznia trafiłam na nieodpowiednie forum, bo nikt nie
                      zna odpowiedzi na (jak twierdzisz) proste pytanie. Zmykam - poszukam innego ...
                      lepszego forum i milszych forumowiczów...jakbyś przypadkiem - w co raczej
                      watpię zagadał na owe forum to nie odpowiadaj na moje posty.
                      ps. podbijanie wątków nie jest zabronione!
    • ak6 Re: PRACA MGR - UBEZPIECZENIA 02.01.06, 12:39
      może matematyczne ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka