Gość: vs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:22 Ktore lepsze? Przy czym po ukonczeniu lic. na pwsz tarnow mozesz magistra robic w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: Uniwersytet Rzeszowski vs PWSZ Tarnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:35 Rzeszów!!!! Fajne miasto, fajni ludzie, jest suuper :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Uniwersytet Rzeszowski vs PWSZ Tarnow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 12:56 uwazam, ze lepsza PWSZ Tarnow,nie dlatego,ze sama tam studuiuje tylko mam porownie, bo moi znajomi studuja w rzeszowie i nie sa zadowoleni, gdzyz mowia, ze licza sie tam pieniadze itd, przekupstwo itp. a to ze rzeszow jest lepszym miastem to sie zgodze, ale jesli chodzi o uczelnie to w Tarnowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako taka Re: Uniwersytet Rzeszowski vs PWSZ Tarnow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:13 Ja studiuję na URz i wcale tego nie żałuję wręcz przeciwnie. I nie wiem co to za brednie, że liczą sie niby tu tylko pieniądze! Jeżeli ktoś tu nie studiuje to niech się lepiej nie wypowiada bo jeśli tu tylko pieniądz się liczy to w takim razie nie wiem czemu mnie tu trzymają skoro i tak pożytku materialnego ze mnie nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako taka Re: Uniwersytet Rzeszowski vs PWSZ Tarnow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:15 aa i jeszcze jeżeli ktoś kto tu niby studiuje i mówi, że tylko kasa sie liczy to pewnie nie chce sie uczyc temu komuś i swoje oblane egzaminy zwala na to, że nie zapłacił za nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vs Re: Uniwersytet Rzeszowski vs PWSZ Tarnow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:36 Co studiujesz na pwsz? Ciezko sie dostac na administracje? Ile chetnych na 1 miejsce? O urz tez to samo slyszalem, co napisalas, od osob, ktore tam studiuja i dlatego mnie to zniechecilo. I podobno wydzial ekonom. jest w najwiekszej dziurze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewolwer Re: Uniwersytet Rzeszowski vs PWSZ Tarnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:17 lepiej sobie strzelic w łepetyne niż trafić do tych placówek. Odpowiedz Link Zgłoś