Gość: gollt IP: *.aster.pl 23.01.06, 04:52 Kto zna jakąś niedrogą uczelnie na której mógłbym studiować ekonomie zaocznie? Jestem z Warszawy i chciałbym rozpocząć studia (o ile nie jest jeszcze za późno) już od semestru wiosennego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waw Re: studia w Wawie IP: 195.42.249.* 23.01.06, 08:38 WSE-I www.stoklosy.pl Wyższa Szkoła Ekonomiczno - Inormatyczna WSE www.wse.waw.pl Wyższa Szkoła Ekonomiczna WSSE www.wsseuczelnia.edu.pl Wyższa Szkoła Społeczno - Ekonomiczna WSUiB Wyzsza Szkola Ubezpieczen i Bankowosci www.menis.gov.pl - tutaj znajdziesz spis wszystkich uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: studia w Wawie IP: *.acn.waw.pl 23.01.06, 17:35 mam lepszą, tańszą www.kaweczynska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gollt Re: studia w Wawie IP: *.aster.pl 24.01.06, 04:22 Dzięki wam za odpowiedź. Jeżeli chodzi o tą uczelnie to rzeczywiście tanio, tylko 270 za miesiąc (jeżeli dobrze zrozumiałem). Ela uczysz się tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: studia w Wawie IP: *.acn.waw.pl 24.01.06, 08:47 zamierzam isc za miesiac tam a Ty? to na miesiac tyle nie wynosi, niestety, więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gollt Re: studia w Wawie IP: *.aster.pl 24.01.06, 14:31 5781147 to mój numer gg - odezwij się jak możesz Odpowiedz Link Zgłoś