Dodaj do ulubionych

konkurs o indeks PJWSTK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:44
hejka,

szukam ludzików co w tym konkursie biorą udział: www.31337.pjwstk.edu.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: jucheusz86 Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:51
      a bierz sobie udział jak linka wsatwic porządnie nie umiesz :-)
      wygram ja

www.31337.pjwstk.edu.pl
      strzeżcie się jucheusza
      • Gość: c# Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:19
        otóż się mylisz kolego. Nie masz szans wygrać z nami.
        C+ i C#

bliźniacy
    • Gość: kasia_kowal Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:58
      a co można wygrac?
      • Gość: zły pjwstk ściągnął pomysł od wit IP: 87.207.198.* 28.01.06, 11:36
        w poprzednim roku WIT wymyślił konkurs "pierwszy haker rzeczypospolitej", o
        którym było bardzo głośno (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) na stronach
        związanych z Informatyką i gazetach związanych z techniką - jak widać pjwstk
        ściągnął sobie ten pomysł.......
        • Gość: C4 Re: pjwstk ściągnął pomysł od wit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:38
          Prosta reklama zachecająca studentów do podjecia studiów, tak czy siak indexów
          są dwie sztuki a chetnych bedzie z 200 lub wiecej wiec pewnie wiekszosc chętnych
          zdecyduje sie na ta szkołe bo bedzie widziec jaki jest poziom konkursu etc.
          Zreszta takie indexy mozna na innych prywatnych zdobyc przystepujac do egzaminu
          wstepnego :)
      • Gość: c# Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 18:21
        zgadnij, kasiu, co można wygrać w konkursie o indeks???

• Gość: kasia_kowal Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 19:22
          ee myślałam, że jakieś tipsy i rózową bluzeczke.
          • Gość: c# Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:20
            alez ubierz się tak kotku na finał konkursu :-)
    • Gość: ellt Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:03
      joł!

to ja się piszę
    • Gość: res Re: konkurs o indeks PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:03
      fajowo!

sie piszę

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka