Dodaj do ulubionych

WSPÓŁLOKATOR/KA

06.02.06, 11:39
Witam,
mam duze mieszkanie, jeden pokój wynajęłam współlokatorce - studence
pierwszego roku. dostaję pie..a, nie mogę z nią wytrzymać. Opowiedzcie mi
o swoich wspólolatorach - co musiscie znosić...może okaże się, że moja
sytuacja nie jest najgorsza...
Obserwuj wątek
    • Gość: marcy Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.zvid.net 06.02.06, 14:57
      a co jest w niej nie tak?:>

• Gość: zresetowany-berbec Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 15:01
        wyobraz sobie ze su-ka sra mi na dywan i pralke
        • Gość: marcy Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.zvid.net 06.02.06, 15:08
          o żesz...
          • zresetowany_berbec Re: WSPÓŁLOKATOR/KA 06.02.06, 15:26
            do osoby, ktora sie pode mnie podszywa:
            nie znam ludzi, ktorzy maja w zwyczaj sranie na pralke i dywan. bardzo mi
            przykro ze widziales takie przypadki...to musiala byc trauma...
            • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.chello.pl 06.02.06, 15:43
              hehehhe "sra ci na pralke" ze smiechu prawie spadlem z krzesła heheheh - tak na
              marginesie to aster - trolek śmieszny więc nie bierzcie jego słów na poważnie,
              ale trza przyznać, że ma extra poczucie humoru
            • kejcak Re: WSPÓŁLOKATOR/KA 06.02.06, 16:52
              A moze to nie chodzilo o osobe, ale na przyklad o kota? Ja spotkalem kota, ktory
              sra gdzie popadnie hehe.
              • Gość: zresetowany_berbec Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.devs.futuro.pl 06.02.06, 17:44
                prosze nie podszywaj sie podemnie. a naprawde to ku..szcze to zrobilo nawet za
                szafa mi nasralo tak dlugo smierdzialo a ja nie wiedzialem co tak smierdzi
                • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.chello.pl 06.02.06, 18:51
                  heheheheh ja nie moge ;P
                  • agataku Re: WSPÓŁLOKATOR/KA 06.02.06, 19:29
                    dowcip na miarę studenta WAT
    • oxy_gen_86 Re: WSPÓŁLOKATOR/KA 06.02.06, 18:52
      Ale opisz dokladnie co ona takiego robi. Nic nie wiemy wiec na razie nie mozemy
      Ci pomoc.
      • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.chello.pl 06.02.06, 19:55
        ja myślę, że ona wymiotuje gdzie popadnie ;P
        • Gość: z. Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:56
          o fuj;)))
          • Gość: zresetowany_berec Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 20:20
            sra po prostu zdejmuje gacie i sra bezczelnie na moich oczach a czasem z
            ukrycia . jak mowilem za szafa nasrala nie wiedzialem o tym myslalem ze jak
            chodzi to od niej smierdzi ale jak jej nie bylo to tez smierdzialo i zajrzalem
            za szafe.
            zygac tez zyga ale nie przez alkohol
            o zgrozo je tylko przeterminowane zarcie a potem wymiotuje o zgrozo na srodek
            pokoju

pomocyyyyyyyyyyy
            • Gość: rykoszet Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:34
              coś strasznego ,normalnie masz jak na dworcu;)),hhehe to może też jej narób w
              rzeczy czy coś ...albo wiem ,zmień zamki i wystaw jej rzeczy na zewnątrz albo
              nie...spal je:))
              • kinia1987 Re: WSPÓŁLOKATOR/KA 06.02.06, 20:57
                to trzeba bylo sobie kupic rybki albo papuge
              • Gość: zresetowany_berbec Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 20:59
                nie to jest najgorsze. jak pare dni temu miala zaparcie to musialem oglondac
                jak sie zmusza do srania na srodku pokoju a jak kladlem sie spac i mialem
                jeszcze wlaczony telewizor to non stop gadala ze ma zaparcie ktore ja denerwuje
                czasem przyprowadza tez swojego faceta
                fuj...........oni sraja na siebie i sikaja.
                raz powiedzial do nie"kochanie jak ty ladnie pierdzisz moge powachac"
                co mam zrobic ona nie chce sie wyprowadzic a ja nie mam gdzie
                • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.chello.pl 06.02.06, 21:01
                  buahahahhaha ja nie moge, aster dawaj więcej
                  • Gość: coZaGlaby Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:02
                    Aster, spadaj bo Cie stary bo smietnikach szuka, a ty zly dajesz niesamowity
                    pokaz w jakiej to super prywatnej szkole studiujesz...zalosne...
        • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 21:12
          dobra skasdowali moje widomosci ale kazdy wie o co biega wiec ludzie radzcie mi
          • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 00:19
            ludzie pomozcie ona sra sika zyga ma zaparcia i sie po tym zali. jak ma
            rozwolnienie to jest zadowolona
            • Gość: Domek_Na_Prerii Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 12:52
              bulimiczka?
              • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 13:08
                tak
                • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.chello.pl 07.02.06, 13:53
                  z tym załatwianiem swych potrzeb fizjologicznych gdzie popadnie to świetny
                  dowcip :P - kontynuuj aster - bo normalnie to najlepszy kawał jaki słyszałem w
                  ostatnim czasie :D
                  • Gość: z. Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 14:03
                    Czyżby trollik Bombola się uaktywnił;)?
                    • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 16:11
                      a jeszcze nie dodalam ze jestem studentka wsddizd .uczy mnie min prof dr hab
                      anna boblo lichota a ta srajaca zyhgajaca menda z ciaglymi zaparciami to
                      studnentka zarzadzania na uw
                      ryszelkie dlugo mowila ze studenci wsddizd sa zli a teraz niech zobaczy co robi
                      kolezanka z zarzadzania
                      • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 16:13
                        a wiesz zly kiedys jak sie obuszielm patrze otwieram oczy a tu jej dupa
                        nademna . naszczescie tylko zdarzyla pierdnac bo jak by sie zesrala na mnie
                        to.........
                        jak sie pozniej dowiedzialem w tym czasie miala zaparcie. cale szczescie

poradzcie mi cos...........ratunku!!!!!!!!!!!!!1
                        • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 19:28
                          jezus maria ona nasrala na wycieraczke dzis i obsikala drzwi. wszyscy sasiedzi
                          wyszli z mieszkan a ona sra i leje. naczy sie nalala do kubeczka i oblala drzwi
                          oni mowi ze to jej hobby i nie przestanie
                          • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 20:49
                            przyszla dzis do mnie moja dziwczyna a ta obrzucila ja gownem
                            dodam ze moja dziwczyna tez studiuje na wsddizd jak ja
                            • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: 87.207.198.* 07.02.06, 22:37
                              wszedłem dopiero na forum potwornie zmęczony kuciem bo sesja i przeczytałem
                              posty astera i od razu nabrałem energii - świetne dowcipy ;P
                        • Gość: zły Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: 87.207.198.* 07.02.06, 22:40
                          ten post powyżej the best ;P
                          • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 22:45
                            a moze teraz ty zly opowiesz mi jakies swoje gowniane historie. ja tez mam
                            sesje a mimo wszystko musze sie urzerac z tym babochlopem pierdaco zaparciowym
                            • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 22:46
                              i prosze nie mow aster tylko student prof dr hab anny bomboli lichoty
                              profesor w tej chwili jest w szpitalu ale sie kuruje i niedlugo pojawi sie na
                              forum i pokona ryszelie
                              • lol_niezly Re: WSPÓŁLOKATOR/KA 07.02.06, 22:48
                                Aster... a tak poza tym to w rodzinie wszyscy zdrowi :D ???
                                • Gość: z_b Re: WSPÓŁLOKATOR/KA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 23:17
                                  no pewnie. ale pare zdrowasie za prof dr hab anne bombole lichote odmowcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka