Dodaj do ulubionych

Psychologia UW

IP: *.torun.mm.pl 09.02.06, 09:46
Chciałabym dowiedzieć się jak studiuje się psychologię na UW. Jak sama
uczelnia, na jakim poziomie wykłady? Czy zajęcia w jednym budynku czy raczej
jeżdzenie po mieście? Proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:31
      Z tego, co mi wiadomo, to na UW jest najlepsza państwowa psychologia w Polsce.
      Także nie dopytuj się, tylko składaj papiery! I ucz się duzo, żeby się
      dostać. :)
      • Gość: waw Re: Psychologia UW IP: 195.42.249.* 09.02.06, 12:44
        podobno najlepsza psychologia jest w SWPS
        • Gość: student SWPS Re: Psychologia UW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 16:27
          Faktem jest, że w SWPS wykładają najlepsi, ale ci najlepsi to w dużej mierze
          wykładowcy z UW. Ale nie tylko oni tworzą uczelnię. Ważniejsi są studenci - a
          pod tym względem, niestety, SWPS-owi jeszcze daleko do czołówki... :(
          • Gość: studentka Re: Psychologia UW IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.02.06, 17:19
            Nie przesadzaj! Studenci są różni, ale nie aż tacy tępi. Przynajmniej masz
            większe szanse na dostanie stypendium, a i tak każdy uczy się dla siebie, więc
            do czego potrzebne są Ci wyniki innych??- chyba że chcesz się pochwalić :P.
            • Gość: martensia Re: Psychologia UW IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 20:32
              studiuje psycho na UW i jest super pod kazdym wzgledem. Mamy tylko na
              Stawkach zajecia.
              • Gość: BeBe Re: Psychologia UW IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:31
                A duzo jest zajec tygodniowo?
        • Gość: M. Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:48
          Podobno tak. Ale ja pisałam o państwowej psychologii. :)
          • Gość: gigi Re: Psychologia UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.06, 16:58
            ja mieszkam z osobą z psycho na uw. Jest jeszcze na pierwszym roku ale na serio się wcale nie uczy. W coiągu roku musiała zrobić 1 prezentacje. A sesja nie przeszkadza w chodzeniu na imprezy - może już krótsze i żadziej ale ciągle. W sumie cała nauka sprowadziła się do przeczytania z 3 książek. Wszystkie polecane lektury maja z SWPS-u.
            Podobno najlepsza psycho w polsce ale ja tam bym się u nich nie leczyła :]
            • Gość: studentka SWPS Re: Psychologia UW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 23:55
              Calkowicie sie zgadzam - ja rowniez nie chcialabym sie leczyc u wiekszosci moich
              kolezanek i kolegow z roku :D. Chociaz zdarzaja sie wyjatki. A co do Twojej
              wspollokatorki, to moze jest na tyle zdolna, ze wystarczy jej przeczytanie tej
              ksiazek, aby przyswoic wiedze. Ja na SWPSie spotkalam sie z takimi osobami,
              ktore kilka(nascie) razy czytaly zadane lektury - niestety bez zrozumienie ich
              zawartosci :( (smutne, ale prawdziwe).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka