Gość: Kulka IP: *.torun.mm.pl 09.02.06, 09:46 Chciałabym dowiedzieć się jak studiuje się psychologię na UW. Jak sama uczelnia, na jakim poziomie wykłady? Czy zajęcia w jednym budynku czy raczej jeżdzenie po mieście? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 12:31 Z tego, co mi wiadomo, to na UW jest najlepsza państwowa psychologia w Polsce. Także nie dopytuj się, tylko składaj papiery! I ucz się duzo, żeby się dostać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Psychologia UW IP: 195.42.249.* 09.02.06, 12:44 podobno najlepsza psychologia jest w SWPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student SWPS Re: Psychologia UW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 16:27 Faktem jest, że w SWPS wykładają najlepsi, ale ci najlepsi to w dużej mierze wykładowcy z UW. Ale nie tylko oni tworzą uczelnię. Ważniejsi są studenci - a pod tym względem, niestety, SWPS-owi jeszcze daleko do czołówki... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Psychologia UW IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 09.02.06, 17:19 Nie przesadzaj! Studenci są różni, ale nie aż tacy tępi. Przynajmniej masz większe szanse na dostanie stypendium, a i tak każdy uczy się dla siebie, więc do czego potrzebne są Ci wyniki innych??- chyba że chcesz się pochwalić :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martensia Re: Psychologia UW IP: *.acn.waw.pl 09.02.06, 20:32 studiuje psycho na UW i jest super pod kazdym wzgledem. Mamy tylko na Stawkach zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeBe Re: Psychologia UW IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:31 A duzo jest zajec tygodniowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Psychologia UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:48 Podobno tak. Ale ja pisałam o państwowej psychologii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Psychologia UW IP: *.olsztyn.mm.pl 10.02.06, 16:58 ja mieszkam z osobą z psycho na uw. Jest jeszcze na pierwszym roku ale na serio się wcale nie uczy. W coiągu roku musiała zrobić 1 prezentacje. A sesja nie przeszkadza w chodzeniu na imprezy - może już krótsze i żadziej ale ciągle. W sumie cała nauka sprowadziła się do przeczytania z 3 książek. Wszystkie polecane lektury maja z SWPS-u. Podobno najlepsza psycho w polsce ale ja tam bym się u nich nie leczyła :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka SWPS Re: Psychologia UW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.06, 23:55 Calkowicie sie zgadzam - ja rowniez nie chcialabym sie leczyc u wiekszosci moich kolezanek i kolegow z roku :D. Chociaz zdarzaja sie wyjatki. A co do Twojej wspollokatorki, to moze jest na tyle zdolna, ze wystarczy jej przeczytanie tej ksiazek, aby przyswoic wiedze. Ja na SWPSie spotkalam sie z takimi osobami, ktore kilka(nascie) razy czytaly zadane lektury - niestety bez zrozumienie ich zawartosci :( (smutne, ale prawdziwe). Odpowiedz Link Zgłoś