kecawa 18.10.06, 20:31 Szmit jak się dowiaduję jutro wraz ze swoimi pretorianami zaczyna a właściwie wzmaga walkę o lepszy Olsztyn kecaw Czy ktoś wie o której godzinie jutro ?(pewnie po pracy ale czy 15 czy 16 ? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
being28 Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 18.10.06, 21:13 Biedni bezdomni i ociemniali wyciagnięci na "wiec". Tylko zmarzną wykorzystani przez polityków:( Wieść gminna niesie iż znany olsztyński senator bedzie mial wybudowana dodatkowo ulice pod swym domkiem. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_forum Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći IP: *.olsztyn.mm.pl 18.10.06, 21:27 A z kim to Szmit będzie walczył o to lepsze jutro? Na wszelki wypadek podpowiadam kilka haseł przydatnych na wiec: >>> PARTIA WALCZY zZ NARODEM O LEPSZE JUTRO WZMOŻONA KONTROLA - DŻWIGNIĄ SPOŁECZNEGO ZAUFANIA Wszystko dla Ciebie, Ty dla wszystkich NIE PIJ! POWIERZYMY CI NASZE WSPÓLNE DOBRO Nasz cel - to kapitalizm bez wypaczeń STUDENCI DO NAUKI, LITERACI DO PIÓRA Praca, nauka, spokój WOLNOŚĆ - POKÓJ - Sprawiedliwość Oczyścić partię z postkomuny PARTIA - NARÓD CHCEMY PRACOWAĆ W SPOKOJU! Odra-Nysa granicą pokoju UNIWERSYTETY OŚRODKAMI NAUKI, A NIE DYWERSJI! Linia Partii - linią sprawiedliwej odnowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irydion Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:36 Kecaw nikt nie uwierzy że nie wiesz gdzie i o której. A może tak więcej smaku i taktu w prowadzonej przez Ciebie kampanii? Wbrew pozorom i zaangażowaniu, robisz złą robotę dla PiSu. Pewnie nawet nie wiesz dlaczego. Profesjonalizm nie polega na częstym i nachalnym głoszeniu tez, nawet jeśli robisz to w sposób niebezpośredni. :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 18.10.06, 21:46 Cieszę się iż widzisz moją propisowską aktywność!! Na scenie polskiej polityki nie ma innej logicznej alternatywy jak PiS. - dla człowieka o konserwatywno- chadeckim postrzeganiu kecaw który często dodaje do swego imienia słowo kaczysta( cieszę się iż i Ty spostrzegłeś iż mam propisowskie poglądy) z radosnym kwa kwa uśmiechnięty Twój kolega Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 19.10.06, 12:59 to nie jest aktywność TO JEST GŁUPOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći IP: *.orange.pl 18.10.06, 23:39 nie udana prowokacja....cieniutka jak barszczyk...Senator mieszka w bloku na ogrodzonym osiedlu, wszyscy raczej o tym wiedzą - hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 18.10.06, 22:18 O stołki? Sędziować też będą sami sobie? :)) Myślę, że regionalna takiego hitu nie odpuści :)) kecawa napisał: > Szmit jak się dowiaduję jutro wraz ze swoimi pretorianami zaczyna a > właściwie wzmaga walkę o lepszy Olsztyn > Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 19.10.06, 12:41 Edico tak tem świat jest poukładany iż by go choć troszkę poprawić to trzeba mieć owe stołki! zdziwiony tym iż nie wiesz kecaw kaczysta z radosnym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 19.10.06, 12:50 kecawa napisał: > Edico tak tem świat jest poukładany iż by go choć troszkę poprawić to trzeba > mieć owe stołki! > > zdziwiony tym iż nie wiesz kecaw kaczysta z radosnym kwa kwa I to za wszelką cenę bez względu na opinię i ocenę sytuacji innych? Czy nie uważasz, że to już przerabialiśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 19.10.06, 13:23 Wiesz iż polityka jest taka jaka jest to nie ja powiedziałem iz ludzie nie powinni ogląąć kuchni politycznej i robienia kiełbasy. A tak na serio to i ja nie jestem zadowolony z owej układanki z Lepperem ale kiedy niema się tego co się lubi to się lubi to co się ma.! Mam nadzieje iż PiS utrzyma jednak podstawowe standardy moralne .Na obecnej scenie politycznej jest to partia która mi najbardziej odpowiada z uwagi na chadeckość konserwatyzm i liberalizm.Pozostałe opcje nie są moje-cie szę się iż choć Ty się na mnie za to na tym forum nie wściekasz choć ja dla Ciebie czasami jestem za ostry serdecznie Cię pozdrawiam kecaw dyslektyk Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći 19.10.06, 14:48 kecawa napisał: > Wiesz iż polityka jest taka jaka jest to nie ja powiedziałem iz ludzie nie > powinni ogląąć kuchni politycznej i robienia kiełbasy. Tym bardziej nie powinieneś bezkrytycznie przyjmować tego rodzaju praktyk, skoro masz świadomość takiego warsztatu. > > A tak na serio to i ja nie jestem zadowolony z owej układanki z Lepperem ale > kiedy niema się tego co się lubi to się lubi > to co się ma.! To hasło rozpropagował Adam Słodowy w publikacjach i programach TV na temat "Zrób to Sam". Ale jeżeli ktoś nie potrafi... > Mam nadzieje iż PiS utrzyma jednak podstawowe standardy moralne . Chyba raczysz sobie dworować. Jeżeli tego rodzaju wnioski wyciągasz po Jasińskim, Łopińskim czy Kryże, to znacznie bezpieczniej by było już dzisiaj w spodnie wlożyć opony samochodowe. > > Na obecnej > scenie politycznej jest to partia która mi najbardziej odpowiada z uwagi na > chadeckość konserwatyzm i liberalizm. Na temat gustów nie dyskutuję. Jeden lubi czekoladę a drugi, jak mu skarpetki stoją. Sprawa zupełnie indywidualna i każdy ma prawo do swej prywatności. > Pozostałe opcje nie są moje-cie szę się > iż choć Ty się na mnie za to na tym forum nie wściekasz choć ja dla Ciebie > czasami jestem za ostry. Ponoć tym się różnią ludzie od psów, że wykorzystują swój język do wymiany poglądów, a nie tylko do szczekania w imię swego pana :)) > > serdecznie Cię pozdrawiam kecaw dyslektyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: PiS jutro walczy na placu Solidarnośći IP: *.orange.pl 18.10.06, 23:44 Też o tym słyszałem ..ponoc o godz 16.00.... Kampania PiS powoli się rozkręca... Mam nadzieję że dużo jeszcze zobaczymy a nie tylko same plakaty na słupach (czytaj Dąbkowski) i organizacje bezsensowsnych debat z kolesiami z układu Odpowiedz Link Zgłoś