Dodaj do ulubionych

indeks- letnia sesja..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:40
powiedzcie mi jak to jest- kiedy trzeba zdać indeksy po letniej sesji?? Jak
jest na waszych uczelniach?? W lipcu czy dopiero we wrzesniu?? Pytam bo
właśnie chce sobie zamówić bilet na wakacje ale nie wiem czy sie wyrobie,,,
P.S Oczywiście chodzi mi o termin w którym potem otrzymuje się stypendium
naukowe...
Dzięki za odpowiedź

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: lanka3 Re: indeks- letnia sesja.. IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.02.06, 09:55
      sprawdz moze regulamin studiow wlasnej uczelni,
    • Gość: swiat_dysku Re: indeks- letnia sesja.. IP: *.devs.futuro.pl 10.02.06, 09:55
      Na Politechnice Łódzkiej - do 3.07.06 jeśli starasz się o stypendium za dobre
      wyniki w nauce.
    • Gość: Martynka Re: indeks- letnia sesja.. IP: *.lama.net.pl 10.02.06, 13:05
      na UJ do konca wrzesnia, i wszystkie wpisy muszą miec datę do 15 wrzesnia
      (koniec sesji poprawkowej). kupując bilet kieruj sie raczej tym kiedy bedziesz
      miec ostatni egzamin, przeciez ktos inny moze za ciebie zlozyc indeks, nie
      musisz tego robic osobiscie.
    • Gość: Aga Re: indeks- letnia sesja.. IP: 194.146.128.* 10.02.06, 15:47
      Nie ma zasad. Na jednym moim wydziale (na tej samej uczelni) mozna składać do
      końca września, a na drugim - do połowy lipca (bo sesja trwa do 1.07).
      • Gość: fara Re: indeks- letnia sesja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 16:03
        No z tego co wiem to u mnie sesja trwa od 11 czerwca do 15 lipca, więc
        zamówiłam bilet już na 16. A dziekanat jest teraz zamknięty niestety:/ Ale
        skoro ta sesja jest taka długa to myślę, że powinna sie skończyć do końca lipca.
        • Gość: Tawananna* Re: indeks- letnia sesja.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 17:00
          > No z tego co wiem to u mnie sesja trwa od 11 czerwca do 15 lipca, więc
          > zamówiłam bilet już na 16.

Pewnie wyjeżdżasz gdzieś daleko i musiałaś zamówić bilet wcześniej, ale to, że
          sesja trwa tak długo niekoniecznie oznacza, że będziesz miała egzaminy do
          samego końca...

A indeks możesz oddać przed końcem sesji przecież, jeśli będziesz miała
          wszystko zaliczone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka