ewula1 10.02.06, 21:34 Cześć! Mam pytanie: czy ktoś z was wie coś na ten temat ze jesli chce się odbywać staż w jednym z warszawskich szpitali to trzeba mieć zameldowanie w Warszawie na stałe??? czy jest taki warunek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubasek555 Re: Staż aa zameldowanie 10.02.06, 22:28 Tyle o ile wiem (moja siostra lada chwila bedzie odbywac staż) podanie sklada sie w wybranym przez siebie szpitalu, nawet z drugiego konca Polski i czeka sie na jego pozytywne rozpatrzenie przez izbe lekarska! Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: Staż aa zameldowanie 18.02.06, 10:57 JA miałam ten problem, trzeba było miec zameldowanie przez rok, na stałe.. Nie miałam i czekałam na staż do marca. Panie z IZby opwiedziały mi od razu ,że nie dostane w Warszawie, moze gdzies w Nowym Dworze.. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: Staż aa zameldowanie 18.02.06, 14:30 musisz mieć stałe zameldowanie(min na czas stażu, a i chwilę wcześniej by się przydało-że niby już od kilku miesięcy mieszkaniec jesteś)w miejscu,gdzie chcesz go odbywać.inaczej w Izbie Lekarskiej nawet na Ciebie nie spojrzą.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś