Dodaj do ulubionych

wybór sali - dylemat

21.05.12, 10:36
Drodzy,
Mam dylemat, potrzebuje opini z zewnątrz. Nie wiem czy lepiej zrobić wesele w sali, która typowo weselna nie jest, ale mieć eleganckie przyjęcie, choć nieco droższe, czy może jednak wybrać tańszą opcję w typowo weselnej sali - wszak goście będą się dobrze bawić wszędzie. Jak dokonujecie wyboru sali? Czym się kierujecie?
Obserwuj wątek
    • sushi_girl Re: wybór sali - dylemat 21.05.12, 11:06
      Ja wybrałam droższą, nietypową salę, bo 'typowe weselne' nie odpowiadają mi estetycznie.
      Może goście będą się wszędzie dobrze bawić, ale ponieważ ślub biorę z założenia raz, to chcę żeby był dokładnie tak jak sobie wymyslilam czyli w fajnej sali.
      • too Re: wybór sali - dylemat 21.05.12, 11:13
        zależy to od wielu rzeczy, musisz się zastanowić ile masz pieniędzy do wydania i ilu gości chcesz zaprosić - czy chcesz zrobić wesele na 200osób - wtedy wybór sal masz niewielki czy np. na 50 w luksusowym wnętrzu. myśmy zdecydowali się na najtańszą salę z wolnym terminem, a później bardzo mnie to męczyło, że nie ma gdzie wyjść, że sala nieładna, zmieniliśmy 3 mce przed ślubem na wyjątkowe wnętrze i od razu bardziej zachciało mi się ten ślub brać.

byłam na fajnym weselu ostatnio w brzydkiej remizie, bawiłam się świetnie, było bardzo sympatycznie, państwo młodzi też zadowoleni, zaprosili bardzo dużo (ok.130) osób i wyszło im to stosunkowo małym kosztem.
        ale pamiętam wesele, na którym byłam, które było w pięknym wnętrzu i wiadomo, że to się zupełnie inaczej wspomina, zdjęcia są piękne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka