Dodaj do ulubionych

INFORMATYKA NA POLIBUDZIE ŚLĄSKIEJ?????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:22
ciezke sa takie studia i czy duzo jest chetnych na ten kierunek??
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: INFORMATYKA NA POLIBUDZIE ŚLĄSKIEJ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 12:55
      hmm bardzo sie ciezko dostac
      • Gość: m3lm4k Re: INFORMATYKA NA POLIBUDZIE ŚLĄSKIEJ????? IP: *.opticom.pl 19.02.06, 14:16
        Zwykle byl to najbardziej oblegany kierunek, w tym roku zmienilo sie, bo tytul
        ten przejela biotechnologia. Na stronie polsl.pl znajduja sie gdzies limity
        punktowe ile nalezalo zdobyc, by stac sie studentem tegoz kierunku :) A z tego,
        co wiem studia do latwych nie naleza, ale cos za cos... :)
        • lol_niezly Re: INFORMATYKA NA POLIBUDZIE ŚLĄSKIEJ????? 19.02.06, 14:44
          Informatyka na polibudzie slaskiej trzyma wysoki poziom - jest spoko.
          Na pewno ciezko, bo kierunek ciezki.
          Chociaz wiesz... to zalezy.
          Dla ludzi ktorzy np: lubia matme i programuja od 5 lat to nie jest tak zle.
          Ale jesli ktos zaczyna programowac od podstaw a z matmy byl sredni, to zapewniam
          Cie ze bedzie mial co robic ;) Taki juz urok informatyki :D
    • kaja86 Re: INFORMATYKA NA POLIBUDZIE ŚLĄSKIEJ????? 19.02.06, 18:12
      Chetnych jest dużo, w zeszłym roku ok 5 osób na jedno miejsce. Przyjmowali
      jednak od ok 70 punktów, czyli wcale nie aż tak źle. Studia są dość cięzkie
      chyba, ale aż tak duzo osób z nich nie wylatuje. Ale to wynika po prostu z tego,
      że tam idą najlepsi. W pierwszym semestrze dość cięzko jest z matmą i fizą a
      także z elektrotechniką. Jeżeli chodzi o programowanie, to podobno sympatycznie,
      ale tylko dla tych, którzy od dawna ie tym zajmują. Uczyć się trzeba, ale to
      chyba na polibudzie norma. Wszystkie te informacje pochodza od mojego chłopaka,
      który tam studiuje, tzn teraz będzie na drugim semestrze. Także jak masz jakieś
      bardziej konkretne pytania to pytaj, a ja się dowiem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka