Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:25 Kiedyś rzuciłam taki wątek kim chcieliście zostać w przeszłości ,no to może teraz jak wyobrażacie sobie swoje życie za 20/30 lat ?wiosna idzie ..pomarzyć zawsze można..;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Ja za 20 lat..... 09.03.06, 14:08 za 30, jeśli ugrzęznę w budżetówce, będę na wcześniejszej emeryturze; jeśli nie wyrzucą mnie z obecnego miejsca będę szacownom osobom odcinającom kupony jeśli pójdę do kierunku usług, będę nadal motorkiem zadylającym od rana do wieczora i nie myślącym o przejście w stan spoczynku jeśli mi cegła na głowę spadnie, będę wąchać kwiatki ze św. Franciszkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej_historyk Re: Ja za 20 lat..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:20 za 20 chce juz być po habilitacji ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Ja za 20 lat..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:35 Własny dom z ogródkiem, gdzieś pod miastem. Kochający mąż. Dwójka dzieci. Własna firma. Pies rasy golden labrador. Kasy tyle by wystarczyło na rozrywkę (ale bez przesadnej rozrzutności-w Polsce żyjemy). Raz w roku wakacje w innym kraju: Egipt, Grecja, USA... Praca zgodna z zainteresowaniami, rozwiajająca je, a także pozostawiająca czas na inne rzeczy. Samochód - landrover. Zero długów. I mam nadzieję, że będę w stanie materialnie pomóc rodzicom... Ale się rozmarzyłam... :))))))) Chociaż to dobrze- mam cel, który chcę osiagnąć, mam motywacje...i mam też nadzieje, że się nie rozczaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Ja za 20 lat..... 10.03.06, 10:13 nie wiem i nie chcę wiedzieć co będzie za 20 lat - żyję tu i teraz:))) Odpowiedz Link Zgłoś