Dodaj do ulubionych

Poziom ekonomii na WSHiFM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:44
Szkoła wydaje się fajna, na targach eksponowali rozbudowane możliwości
wyjazdów zagranicznych. Obawiam się jednak trochę o poziom ekonomii.
Wykładowcy z SGH,i nie wiem czy dam radę. Studiuje tam może ktoś z Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bez Okoliczny Re: Poziom ekonomii na WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:42
      Dziwią mnie takie pytania. Jeśli ta uczelnia ma ekonomię na wysokim poziomie, to
      powinnaś się cieszyć a nie martwić. Nie ma to jak iść w życiu na łatwiznę.
      • antygoniec Re: Poziom ekonomii na WSHiFM 21.03.06, 10:32
        Hehe. Wybierać się na studia ekonomiczne, a jednocześnie bać się ekonomii to mi
        wygląda na lekką schizofrenię. Ostatecznie możesz zamienić swoją uczelnię na "no
        name", ale czy o to w tym wszystkim chodzi?
    • miska77 Re: Poziom ekonomii na WSHiFM 21.03.06, 12:37
      studiowalam na tej uczelni zaraz jak powstala, z tego co pamietam mieli straszny
      balagan... a ekonomia - wysoki poziom byl wtedy, wiekszosc miala poprawki
      • Gość: atomic girl Re: Poziom ekonomii na WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 14:17
        > studiowalam na tej uczelni zaraz jak powstala, z tego co pamietam mieli straszn
        > y
        > balagan... a ekonomia - wysoki poziom byl wtedy, wiekszosc miala poprawki
        >

A jaki kierunek studiowałaś ?
      • Gość: ggggg Re: Poziom ekonomii na WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:11
        Wysoki poziom albo malo zdolni czy tez malo pracowici studenci. Nie slyszalam,
        aby byla to jakas super dobra szkola. W kazdym razie na pewno nie mozna
        porownywac z SGH.
        • Gość: Hector Re: Poziom ekonomii na WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 12:05
          To co napisałaś obala moją tezę. Myślałem że na prywatnych przepuszcza się
          wszystkich jak leci, a tu proszę. Widocznie nie wszystkie niepubliczne są takie.
          • Gość: ggggg Re: Poziom ekonomii na WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:47
            A moze poprawki sa platne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka