Dodaj do ulubionych

poprawiona matura...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:04
zastanwiam sie jak bedzie wygladało skaładnie papierów tych ludzi,ktorzy
poprawiali mature.Np poprawiam polski i histrie.jedno poprawie drugie nie to
ja potem dolaczam te karteczke z poprawiona matura do normalnego swiadectwa i
zaznaczam im na co mają patrzec?;/ juz sie gubie w tym wszystkim..Napiszcie
jak wam sie wydaje
Obserwuj wątek
    • another_story Re: poprawiona matura... 11.04.06, 13:05
      Z tego, co wyczytałam kiedyś na stronie CKE wynika, że każda osoba, której uda
      się poprawić rezultaty matury, otrzyma nowe świadectwo z uaktualnionymi danymi.
      Stare będzie trzeba zwrócić.
      • Gość: maturzysta Re: poprawiona matura... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:03
        ja poprawialem mature w styczniu i dostajesz aneks do swiadectwa maturalnego ale
        tylko z wynikiem poprawionym tzn : zdawalas angielski i polski i historie i
        poprawiasz wszystkie te przedmioty, uda ci sie poprawic przykladowo polski i
        angielski i wtedy dostajesz aneks z wynikami podwyzszonymi, jesli nie uda sie
        poprawic wyniku z hist to dostajesz zwykla kartke papieru z takim wynikiem,
        ktorej nikomu nie musisz oddawac.
        • Gość: nef Re: poprawiona matura... IP: *.chello.pl 11.04.06, 15:50
          nie dostaje sie nowego swiadectwa,poza tym cke nie wydaje swiadectw tylko oke,tak mi powiedzieli...i nie bedzie nowych swiadectw dla poprawiajacych,sa tylko aneksy do swiadectwa juz posiadajacego,a zapisuja na aneksie tylko wyniki,ktore sie poprawilo
          • Gość: ewa Re: poprawiona matura... IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 13.04.06, 12:59
            A jak będzie wyglądała elektroniczna rejestracja kandydatów? Mam sie
            rejestrować ww terminie dla starych maturzystów czy tych z 2006, a teraz tez
            poprawiam maturke

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka