Dodaj do ulubionych

rezygnacja

19.04.06, 10:51
Czy wie ktoś jak napisać rezygnację ze studiów??Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: cranium Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 11:36
      nie pisze sie rezygnacji,po prostu idziesz do dziekanatu,mowisz:" REZYGNUJE,zabieram papiery",oni daja Ci karteczke(obiegowke) z ktora idziesz po akademiku i bibliotekach uczelni po pieczatki,wracasz z tym i dostajesz swoje paiery i good bye ;P
      • Gość: paracelsus Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 20:20
        ja musiałem pisać, nie pamiętam dokładnej treści, ale musiały się tam znaleźć
        słowa "zwracam się z prośbą o wykreślenie mnie z listy studentów z powodu
        własnej rezygnacji" czy coś w ten deseń; panna w dziekanacie to uściśliła
    • Gość: hhehe Re: rezygnacja IP: *.net.autocom.pl 19.04.06, 11:45
      ja przestałam chodzić na zajęcia, ale jeszcze muszę się pofatygować w końcu po
      papiery (świadectwo maturalne) ehhh...a tak mi się nie chce już tam wracać :/
    • Gość: gusia Re: rezygnacja IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 19.04.06, 14:19
      rezygnacja zazwyczaj wymaga formy pisemnej , piszesz cosw stylu : " uprzejmie
      informuje ze rezygnuje ze studiow i piszesz jakie to byly" date i cos tam
      jeszcze trzeba.
      • Gość: cranium Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 15:09
        Gość portalu: gusia napisał(a):

> rezygnacja zazwyczaj wymaga formy pisemnej , piszesz cosw stylu : " uprzejmie
        > informuje ze rezygnuje ze studiow i piszesz jakie to byly" date i cos tam
        > jeszcze trzeba.

no co Ty,daja Ci swistek papieru gdzie podpisujesz sie tylko ze rezygnujesz,pod takim tekstem ze sie sklesla z listy studentow,u mnie to bylo na odwrotnej kartce karty egzaminacyjnej
        • Gość: gusia Re: rezygnacja IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 19.04.06, 21:22
          u mnie tak trzeba pisac nie wiem jak u Ciebie!!
    • par0dia Re: rezygnacja 19.04.06, 17:25
      mam propozycję, żeby na tym forum przed wysłaniem każdej wiadomości pojawiał się
      komunikat: "A PYTAŁEŚ JUŻ W DZIEKANACIE?"
      • Gość: mm Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 17:40
        Na pewno to ktoś z zaocznych napisał. Na dziennych nie ma debili i jest o wiele
        wyższy poziom.
        • par0dia Re: rezygnacja 19.04.06, 19:44
          wyluzuj
      • Gość: m3lm4k Re: rezygnacja IP: *.opticom.pl 19.04.06, 20:22
        hehe dobre ! :)
    • Gość: abak Re: rezygnacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:37
      mm prawde napisal :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka