ambroka 19.04.06, 10:51 Czy wie ktoś jak napisać rezygnację ze studiów??Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cranium Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 11:36 nie pisze sie rezygnacji,po prostu idziesz do dziekanatu,mowisz:" REZYGNUJE,zabieram papiery",oni daja Ci karteczke(obiegowke) z ktora idziesz po akademiku i bibliotekach uczelni po pieczatki,wracasz z tym i dostajesz swoje paiery i good bye ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paracelsus Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 20:20 ja musiałem pisać, nie pamiętam dokładnej treści, ale musiały się tam znaleźć słowa "zwracam się z prośbą o wykreślenie mnie z listy studentów z powodu własnej rezygnacji" czy coś w ten deseń; panna w dziekanacie to uściśliła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhehe Re: rezygnacja IP: *.net.autocom.pl 19.04.06, 11:45 ja przestałam chodzić na zajęcia, ale jeszcze muszę się pofatygować w końcu po papiery (świadectwo maturalne) ehhh...a tak mi się nie chce już tam wracać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: rezygnacja IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 19.04.06, 14:19 rezygnacja zazwyczaj wymaga formy pisemnej , piszesz cosw stylu : " uprzejmie informuje ze rezygnuje ze studiow i piszesz jakie to byly" date i cos tam jeszcze trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cranium Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 15:09 Gość portalu: gusia napisał(a): > rezygnacja zazwyczaj wymaga formy pisemnej , piszesz cosw stylu : " uprzejmie > informuje ze rezygnuje ze studiow i piszesz jakie to byly" date i cos tam > jeszcze trzeba. no co Ty,daja Ci swistek papieru gdzie podpisujesz sie tylko ze rezygnujesz,pod takim tekstem ze sie sklesla z listy studentow,u mnie to bylo na odwrotnej kartce karty egzaminacyjnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: rezygnacja IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 19.04.06, 21:22 u mnie tak trzeba pisac nie wiem jak u Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
par0dia Re: rezygnacja 19.04.06, 17:25 mam propozycję, żeby na tym forum przed wysłaniem każdej wiadomości pojawiał się komunikat: "A PYTAŁEŚ JUŻ W DZIEKANACIE?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: rezygnacja IP: *.chello.pl 19.04.06, 17:40 Na pewno to ktoś z zaocznych napisał. Na dziennych nie ma debili i jest o wiele wyższy poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abak Re: rezygnacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:37 mm prawde napisal :) Odpowiedz Link Zgłoś