Dodaj do ulubionych

WIT i ranking RP

19.04.06, 12:33
Ojjj cos WIT chyba nie zaplacil w tym roku, poniewaz nie ma go ani w rankingu
ogolnym, ani prywatnym ani wogole w zadnym.Jak na uczelnie, na ktora uciekaja
ludzie z UW ( 1.miejsce uniwersytet) i PW( 1 miejsce uczelnia techniczna) to
troche slabo... zly - do ataku ;)
Obserwuj wątek
    • studentk Re: WIT i ranking RP 19.04.06, 15:56
      WIT jest na 32 miejscu w prywatnych, a PJWSTK na 4.
    • Gość: m3lm4k Re: WIT i ranking RP IP: *.opticom.pl 19.04.06, 16:02
      dajcie link , Przyjaciele, bo jestem ciekaw co zawazylo na tak nieslusznie
      wystawionej ocenie :)
    • studentk Re: WIT i ranking RP 19.04.06, 16:37
      Tutaj masz pierwszą dziesiątkę.
      www.perspektywy.pl/strona/rsw2006/niepubliczne.jpg
      Całość w dzisiejszej (19.04) Rzeczpospolitej oraz w majowych Perspektywach.
      • Gość: m3lm4k Re: WIT i ranking RP IP: *.opticom.pl 19.04.06, 16:44
        Wlasnie szukajac po necie znalazlem pierwsza 10tke, ale mimo wszystko dziekuje :)

Rzeczpospolita od dzis bojkotuje przez przeklamanie w pozycji WITu, to decydenci :)
    • Gość: Bartosz Re: WIT i ranking RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:37
      Jeśli chodzi o kolejny założony przez złego czy jego klona tutaj wątek, polecam
      wejść na dziecineostrady.prv.pl/
    • Gość: abak Re: WIT i ranking RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 14:37
      Hahahah! Brawo klon_zlego, masz u mnie browar za tepinie glupoty tego slynnego
      studenta Wit <lol>
    • Gość: :) Re: WIT i ranking RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:37
      Oszukali ich banda złodziei polskich decydentów kurcze :)
      • klon_zlego Re: WIT i ranking RP 20.04.06, 15:38
        hehehe :) a dykty ciezkie :d trzeba pomyslec o innej formie marketingu ...
        • Gość: Marketing? Re: WIT i ranking RP IP: *.kablowka.waw.pl 23.04.06, 14:41
          Pewnie będą wciskali ulotki na ulicy :)))
          W tamtym roku jedna ze szkół rozdawała swoje ulotki przy wyjściach z metra.
          • Gość: zły co tu się dzieje????????? IP: *.chello.pl 23.04.06, 15:15
            co to za atak na moją uczelnię ?? Jak śmiecie nazywać ranking
            perspektyw/rzeczpospolitej rankingiem skoro nie ma w nim podziału na kierunki a
            50% punktów jest przyznawanych za sam prestiż uczelni ( w tym ładną nazwę
            przyciągającą uwagę kandydatów na studia ) ????
            • Gość: zły Re: co tu się dzieje????????? IP: *.chello.pl 23.04.06, 15:20
              klonie złego przykro mi, że miałem więcej punktów procentowych z matury z
              matematyki niż ty i mimo to poszedłem na uczelnię prywatną; przykro mi że nie
              masz co robić tylko piszesz jakieś bzdury o mojej uczelni; przykro mi, że
              chodziłeś do badziewnego liceum gdzie mogłeś robić co ci się chce - włazić
              nauczycielom na głowę a twoje liceum było zapewne i na zewnątrz i w środku
              pomalowane bo nikt nie dbał o budynek - to znaczy chodzili do niego chuligani :)
            • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 15:23
              a WIT nie ma ładnej nazwy ?

"Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej i Zarządzania pod auspicjami Polskiej
              Akademi Nauk Warsaw Information Technology"

uff...
              Wziete z ulotki, ktora podobnie tobie PR-rzy roznosili jakiś czas temu.
              "Ułóż swoją przyszłość".
              Jeśli chce mogę ci przypomnieć propagandę siejącą z tej ulotki łącznie z

"Program studiow WIT na wydziale informatyki WIT jest oparty na wytycznych
              amerykańskiego stowarzyszenia Association for Comuting Machinery - powszechnie
              uznanego autorytetu, ustalającego standardy nauczania technologii
              informatycznych.JEST TO UNIKATOWY PROGRAM W POLSCE (w oryginale czcionka
              pogrubiona)."

Pan unikatowy juz prawie rok studiuje i żadnego proramu póki co nie
              napisał(chyba - chociaż nic o tym nie wspomina) tylko się żali na forum jak to
              szybko lecą z materiałem i jaka to wspaniała uczelnia.
              DO CZYNÓW DZIECIAKU !!!
              • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 15:26
                I nie porówuj mnie do siebie chłopczyku.
                Masz racje, nie kończyłem gejowskiego liceum gdzie dziewczyny nie mogły sie
                malować, chodziłem na wagary, piłem wino "Belzebub" itd.
                A mimo wszystko nie jestem tak zarozumiały i krótkowzroczny jak ty.

Ale co ja będę się wypowiadał, przecież na tym forum to ty masz rację, to ty
                jessteś najlepszy, to twoja uczelnia i liceum są najlepsze, to jedynie twoje
                poglądy są słuszne itd itp ...
              • Gość: zły Re: co tu się dzieje????????? IP: *.chello.pl 23.04.06, 15:31
                a skąd żeś ty tę ulotkę wziął co ?? Pierwszo słyszę żeby ktoś rozdawał ulotki
                mojej uczelni - a nazwa mojej uczelni nie jest wyjątkowa: wyższa szkoła
                informatyki stosowanej i zarządzania - w samej warszawie mamy:
                wyższą szkołę informatyki
                wyższą szkołę informatyki stosowanej
                wyższą szkołę informatyki i zarządzania

no a znajdźcie drugą polsko-japońska ??
                • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 15:36
                  Ulotke mam bo chodzili i rozdawali przechodniom.
                  Jeśli chcesz mogę Ci przedyktować całą, dzisiaj niedziela-wolne, dziewczyna u
                  rodziców.

Dane wstępne: ulotka jest rozkładana w dwóch kolorach: jeden dziwny
                  niebiesko-zielony ??? dol czerwony.Na okladce kostka z zerami i jedynkami
                  i haslo "Uloz swoja przyszlosc".Pod spodem nazwa ktora podalem czyli wyzsza ble
                  ble pod auspicjami ble ble warsaw information ble ble.

Z tylu ulotki odwiedz nas + pelne dane o uczelni.
                  W srodku sama propaganda np cytuje:

"Wedlug rządowego Centrum Studiów Strategicznych (?) do 2020 roku
                  zapotrzebowanie na pracowników technik informatycznych zwiększy się o 2200%.
                  Wybierz studia, które dają to, czego rynek pracy potrzebuje najbardziej i płaci
                  za to najwięcej!"

Oczywiście zaraz dopisek, że Koszt 5-letnich studiów zwraca się w ciągu
                  pierwszego roku pracy (hahahahaha).

Jak chcesz mogę przedyktować całą, ale nie będę Cię aż TAK gnębił dzieciaku.
                  • Gość: zły Re: co tu się dzieje????????? IP: *.chello.pl 23.04.06, 15:47
                    dziwne - ja w każdym razie dowiedziałem się o tej uczelni z Internetu a nie z
                    ulotki w drugiej klasie lo, ja tam jestem bardzo zadowolony z wyboru a wy
                    usilnie staracie się mnie przekonać do zmiany decyzji - ja mam jeszcze
                    duuuuuuużo czasu - będzie źle, będzie coś nie tak to przeniosę się na PW albo w
                    trakcie roku, albo będę kandydował na zaczęcie studiów od początku na PW, ale
                    pójdę na PW po uzyskaniu tytułu inżyniera jak mi się wit zacznie niepodobać-
                    mam duży wybór - narazie uważam że mam tu lepsze warunki do nauki i w ogóle mi
                    się tu podoba i to się liczy a nie wasza próba przekonania mnie do zmiany
                    decyzji :)
                    • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 15:52
                      Ja cię nie przekonuje do zmianu uczelni bo po co ?
                      Piętnuje tylko Twoją głupotę polegającą na bezpodstawnym wywyższaniu WITu ponad
                      wszystko inne.A podoba Ci sie pewnie dlatego ze na innych uczelniach dostałbyś
                      tak w kość że byś się nie pozbierał, ale to już nie mój problem.

Ej, możesz mnie jakoś wręcić do działu PR? Chętnie bym dorobił, bo chciałbym
                      samochód sobie zmienić ...
                      • Gość: Perkoz Re: co tu się dzieje????????? IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 15:58
                        Pietnuje Twoją głupotę polegającą na bezsensownym podbijaniu wszystkich wątków w
                        którym kłocisz się ze złym. Sprawdz sobie czym jest netykieta i zacznij myslec o
                        innych grupowiczach, ktorzy sie przez to wszystko muszą przebijac. Spotkajcie
                        sie obaj gdzies na boisku za podstawówką i tam zalatwiajcie swoje sprawy, a nie
                        tu...
                        • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 16:02
                          Jeśli nie podoba Ci sie wymiana zdań, to zmień forum.
                          Zły ma prawo gadać głupoty, a ja mam prawo odpowiednio na nie odpowiadać.
                          Ty zaś masz prawo odpowiadać na moje głupoty.
                          Więc jeśli nie jesteś wstanie podołać mi intelektualnie to wybacz.

Jeśli tak przejmujesz się tą etykietą to pewnie też chodzisz co niedziele do
                          Kościoła i głosowałeś na PiS a w wolnych chwilach oglądasz ojca dyrektora.
                          EOT.
                          PS: ptasia grypa panuje, zmień nick.
                          • Gość: Perkoz Re: co tu się dzieje????????? IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 16:06
                            Oj tak, podołać Ci intelektualnie to straszne wyzwanie. I nie denerwuj się tak,
                            bo Ci kredki z tornistra wypadną.
                            • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 16:14
                              Jednym z podstawowych błędów jest lekceważenie przeciwnika.
                              Ale to forum nie jest od tego.Dyskusja nad tym czy jestem skończonym debilem czy
                              też nie powinna się odbyć gdzie indziej.
                              Jakbyś nie wiedział tutaj dyskutuje się o studiach.Żegnam.
                              • Gość: Perkoz Re: co tu się dzieje????????? IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 16:30
                                Primo: to jestes w koncu zwolennikiem czy przeciwnikiem netykiety? Zdecyduj sie.
                                Secundo: sądząc po czasie, w jakim odpowiadasz na posty, musisz siedziec tu na
                                grupie i tylko w kółko wciskać "refresh", czekając kogo ruszą posty ktore wrzuciles.
                                Wlasnie zdales egzamin na trolla :-) Moje gratulacje.
                                PS: jesli dajesz EOT, to racz juz potem nie odpowiadac. W koncu na tym polegają
                                te 3 literki.
                                • klon_zlego Re: co tu się dzieje????????? 23.04.06, 16:32
                                  No i ... ? Lepiej Ci już ^_^ ?
                                  • Gość: zły Re: co tu się dzieje????????? IP: *.chello.pl 23.04.06, 18:47
                                    no własnie też zauważyłem, że ty klonie złego błyskawicznie odpowiadasz więc
                                    musisz tu siedzieć non stop i jeszcze w międzyczasie zakładasz kilka
                                    krytykujących mnie wątków - a podobno masz więcej nauki ode mnie bo studiujesz
                                    chyba na UW choć to tylko moje odczucie bo nigdy nie powiedziałęś gdzie
                                    studiujesz :)
                                    • Gość: :) Re: co tu się dzieje????????? IP: *.kablowka.waw.pl 23.04.06, 19:08
                                      On po prostu napisał programik co wszystko szybko sprawdza, ale w WIT uczą tego
                                      dopiero na ostatnim roku :)))))
                                      Pouczysz się jeszcze w WIT z cztery lata i też będziesz tak umiał :)))))
                      • Gość: zły Re: co tu się dzieje????????? IP: *.chello.pl 23.04.06, 16:02
                        pfffff uważasz że za moje pisanie tu na forum o wit dostaję pieniądze ? bez
                        sensu - jeśli dostawałbym pieniądze za to, to napewno nie byłoby mnie na tym
                        forum - byłbym raczej na forum "maturzyści" czy "matura" bo to tame osoby stoją
                        przed wyborem uczelni.......
                        a ty klonie złego gdzie studiujesz bo już nie wiem..... ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka