schizoo Re: Szukam męża :P 05.10.07, 13:12 khinga napisała: > skąd mozesz wiedzieć, hęę?:) > mądry jestem niesłychanie :))) a tutaj masz dowód :))) lalique83 napisała: >Z tym mężem sobie jaja robię:P Właśnie uciekłam przed swoim byłym, >bo chciał się hajtać, brrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam męża :P 05.10.07, 13:29 skromnością (jak juz wiem)nie grzeszysz;))) a z tym dowodem...spójrz na godziny, skoro takiś mądry;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Szukam męża :P 05.10.07, 13:32 czasy wysłania postów,mówią tylko jedno,że mądrej głowie dość pół słowie....ale to też już wiesz :))) p.s. a co do grzeszenia.....to kiedy i gdzie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam męża :P 05.10.07, 13:47 wiem, bom tez mądra:)))) a skąd niby mam wiedzieć, gdzie bedziesz grzeszył;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Szukam męża :P 05.10.07, 13:57 hmmm....ale wiesz kiedy,to już tylko musimy ustalić gdzie :)))) p.s. daje Ci wolną rękę w tej materii :))) p.s.2 ale bez szaleństw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam męża :P 05.10.07, 14:01 hmm, a co ja mam z tym wspólnego?;) ależ sie uczepił, nooo;))) Ty to mnie musisz bardzo lubić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Szukam męża :P 05.10.07, 16:24 żebym chociaż wiedziała na co mam się zgodzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
ravenheart1 Re: Szukam męża :P 05.10.07, 12:10 Tak bardzo Ci mężczyźni dokuczyli, że chcesz teraz jednego unieszczęśliwić na całe życie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozaslowami Re: Szukam męża :P 05.10.07, 12:35 daj sobie spokój, to nie modne i takie nienaturalne Odpowiedz Link Zgłoś
lalique83 Re: Szukam męża :P 05.10.07, 12:57 Z tym mężem sobie jaja robię:P Właśnie uciekłam przed swoim byłym, bo chciał się hajtać, brrr..... Lubię zawierać nowe najomości:) Odpowiedz Link Zgłoś
romano_gie Re: Szukam męża :P 05.10.07, 15:11 tera uciekasz, bo jeszcze młoda siksa jezdeś, ale za rok, dwa - będą uciekać przed toba. wtedy będzie trochu bardziej śmisznie Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Szukam męża :P 05.10.07, 17:02 Mąż, nie mąż, byle do rzeczy był. Jak nie szukasz, to sam się znajdzie i koniec wolności:))Ale ta niewola wcale nie taka zła:)) Wiem coś o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlypawelek Re: Szukam męża :P 05.10.07, 17:06 emilka222 napisała: > Mąż, nie mąż, byle do rzeczy był. Jak nie szukasz, to sam się > znajdzie i koniec wolności:))Ale ta niewola wcale nie taka zła:)) > Wiem coś o tym:) Wiesz??chyba z ksiazek albo z urojen o menach Wszystkie tu polujecie podobno na facetow stare panienki hehehehehheheehheheheh tylko sie z was mozna smiac i moze tez wspolczuc waszej beznadziejnej sytuacji w jakiej jestescie hehehehehehhehhe kazda z was prawie to taka GIPSY lecaca na sile na facetow !! hehhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Szukam męża :P 05.10.07, 17:08 A po co ci maz?chcesz byc ograniczona do dymanka tylko z jednym?Nie znudzi ci sie to=? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Szukam męża :P 05.10.07, 18:29 leziox napisał: > A po co ci maz?chcesz byc ograniczona do dymanka tylko z jednym?Nie znudzi ci > sie to=? No...,poznaję Cię coraz bardzej,co za finezja,ujęcie,wrażliwość oraz ogłada w dyskutowanym temaci,tylko Ci pozazdrościć:) Odpowiedz Link Zgłoś
irmilka Re: Szukam męża :P 05.10.07, 18:38 Szukasz męża do zamęścia,czy aktualny gdzieś wybył? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Szukam męża :P 05.10.07, 23:40 Rikoksik,ty juz wiesz dawno...Laczka,trawka,puscic baczka...Beeee,beeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly05 Re: Szukam męża :P 05.10.07, 23:51 To nie jest dobry pomysl ale dlaczego masz miec lepiej odemnie albo od innych Kobiet?Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś