Dodaj do ulubionych

Do Studentów AE w Katowicach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:14
Skopałam dzisiaj maturę z matmy i zaczynam powoli zapominać o studiach
dziennych.. Wszystkie marzenia pozostaną tylko marzeniami.. ale mam kilka
pytanek dot studiow zaocznych. 1. Czy mozna dostac akademik jesli studiuje
sie zaocznie (podejrzewam ze nie, ale się łudze jeszcze)?? 2. Czy jako
zaoczna studentka moge pojechac na OBÓZ "0" ??? 3. Czy moge nalezec do
organizacji studenckich?? Prosze o odp :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: magdaaa Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:51
      czy mam szanse dostac sie na AE w katowicach lub krakowie z takimi wynikami z
      matury? :

ang pod - 92%
      ang rozsz - 75%
      mata pod - 66%
      mata rozsz - 64%

• Gość: kasia11001 Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:52
        Wydaje mi sie ze tak :-) Chociaz zalezy na jaki kierunek. Wiem ze w tamtym roku
        minimum na Zarzadzanie i Marketing wynosilo 113 albo 117 (nie pmietam juz), na
        ekonomie 133, a finanse jeszcze wiecej.zobacz sobie rekrutacje i przelicz
        wszystko na punkty :) gratluje i zazdroszcze wyniku :-) Pozdrawiam
        • Gość: magdaaa Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:08
          dziekuje za odp. wyniki wlasnie takie srednie.. ang rozsz mogl pojsc lepiej i
          mata podst. ale coz..zobaczymy jak wyjdzie ;)
        • Gość: kasia11001 Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:31
          nikt mi nie odpisuje. smutno mi :-(
    • Gość: stud AE Kce Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: 62.233.185.* 11.05.06, 19:49
      Wy sie lepiej zasnanówcie czy chcecie na AE Kce.. Jesli traficie do grupy pana
      G. (bierze chyba zwykle ostatnie alfabetycznie wg nazwisk) to współczuje... ja
      tak trafilam i chyba sobie zmienie uczelnie w tym roku : /
      • Gość: Pallo Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 11.05.06, 19:54
        G? Podalbys cale nazwisko, bo ciekawy jestem, kto to?
      • Gość: mika Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.crowley.pl 12.05.06, 22:41
        No własnie o kim mowisz?(podaj chociaz cos charakterystcznego jak nie chcesz
        pisac nazwiska)
        • Gość: Ania Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.stk.vectranet.pl 01.09.06, 11:56
          dr Gajowski hehehe

Oj tam, nie strasz aż tak. Miałam z doktorem 2 przedmioty i zdałam. Jak się chce
          to się da radę, a że zdaje się i po 10 razy... Cóż, przynajmniej można a nie
          OUT! po trzecim podejściu.
    • Gość: kasia11001 Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:11
      Do Magdy: No to jak Ty uwazasz swoje wyniki za srednie, to co ja mam powiedziec
      o moich ;( z matmy podst nie bede miala nawet 60% to moja najwieksza porazka. Do
      Studentki: skoro juz weszlas na moj watek to nie moglabys mi sprobowac odp na
      pytanie ;-)?
    • Gość: kasia11001 Re: Do Studentów AE w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:57
      up :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka