Gość: Liman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 10:53 Czy geograficzne zainteresowania wykluczają dobre zarobki? Jeśli nie, to powiedzcie mi jakie wybrać studia i jakich zawodów szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigi Re: Dylemat geografa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:42 No ja mam nadzieje, ze nie wykluczają :) A jak człowiek chce się dorobić to poinien swój biznes założyć a nie czekaac az ktos mu da posade za 10 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homic Re: Dylemat geografa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:43 Ja bym doradzał jakieś studia związane z Turystyką. O ile mi wiadomo, branża mieści się w zakresie zainteresowań statystycznego geografa. A zarobić w tym fachu na pewno się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. Re: Dylemat geografa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 15:34 uwżam ,ze bardzo przyszlościowe są takie dziedziny czy to w ramach specjalnosci na geografii czy jakby obok jak gospodarka przestrzenna,geoinformacja,GIS.Sama zastananawaim się nad podyplomowym gis ,tylko ,że troche zdzierają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecko Re: Dylemat geografa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:54 Warto też moim zdaniem poszukać jakichś studiów turystyczno-gospodarczych, ale to pewnie w ramach ekonomii będzie. Odpowiedz Link Zgłoś