Dodaj do ulubionych

Depresja przed sesja :(

IP: 212.191.80.* 16.05.06, 17:52
Nagle dotarlo do mnie ze nie robilam nic pzrez caly rok a pierwszy egzamin
juz tuz tuz... Boje sie:( nie chce miec speiprzonych wakacji, nie chce
poprawek!!! PS. tylko nie pytajcie czemu siedze przed kompem a sie nie
ucze..Chyba nie mzona ryc 24h/dobe :] Pozdro dla neidouczonych i majacych po
6 egzaminow :(((((
Obserwuj wątek
    • Gość: LifeIsADream Re: Depresja przed sesja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:25
      poprawki to nic zlego i wcale nie oznaczaja spieprzonych wakacji, bo i tak
      pewnie uczylabys sie tydzien przed examem dopiero, prawda?:) Glowa do gory, a
      moze jakims fartem uda ci sie przeslizgnac:)
      • Gość: kasiunia Re: Depresja przed sesja :( IP: 212.191.80.* 16.05.06, 21:14
        A mowia ze Polacy przoduja jesli chodzi o pesymizm;) Dzieki!!!:*:*:* buziaki
        dla optymistow :D:D
        • Gość: piekna Re: Depresja przed sesja :( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.06, 16:41
          może bedzie dobrze- zalezy oczywiście co studiujesz..
          • bustyboy Re: Depresja przed sesja :( 17.05.06, 19:30
            będzie dobrze , nic nie pękaj :-) , ja mam teraz w tym semstrze 7 egzów (dwa
            kier :-)) w tym takie kwiatki jak pr podatkowe czy administracyjne + piszę
            magisterkę , prawie od biórka nie wstaję , chodzę do kuchni po kolejne zapasy
            zielonej herbaty :-). Pamiętaj dasz radę :-), pozdro dla wszystkich kobiet
            pracujących:-)
            • zipjc Re: Depresja przed sesja :( 17.05.06, 20:15
              no to mam podobnie, depresja mnie dopadla i jeszcze do tego stracilam zdolnosc
              uczenia sie, znajduje sobie mnostwo zajec byleby sie nie uczyc, a mam w tej
              sesji 5 egz. i w tym prawo administracyjne, na szczescie jeszcze nie
              magisterka, ciezko jest zwlaszcza jak taka ladna pogoda....
              • bustyboy Re: Depresja przed sesja :( 17.05.06, 22:29
                zipjc napisała:

> no to mam podobnie, depresja mnie dopadla i jeszcze do tego stracilam zdolnosc
                > uczenia sie, znajduje sobie mnostwo zajec byleby sie nie uczyc, a mam w tej
                > sesji 5 egz. i w tym prawo administracyjne, na szczescie jeszcze nie
                > magisterka, ciezko jest zwlaszcza jak taka ladna pogoda....

ładna pogoda i co chwilę ktoś na grilla zaprasza :-)
    • Gość: oyk Re: Depresja przed sesja :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:28
      pociesz sie że inni mają gorzej
      ja znowu mam 12 egzaminów, zaliczenia i jeszcze nic nie umiem
      jak zawsze
      ale jakoś zawsze udaje mi się załatwić wszyystko w 1 terminie
      • zipjc Re: Depresja przed sesja :( 18.05.06, 07:24
        no to szacunek, ja studiuje zaocznie i jak przychodze o 17 z pracy to nic mi
        sie nie chce.. a tu sie uczyc trzeba... no ale sama chcialam:))
        no a ludzie griluja non stop albo na rowerkach jezdza:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka