soya85 31.05.06, 19:44 Szukam ankiety/wzór/Temat "czas wolny gimnazjalistów".Jeli ktoś może mi pomóc to niech pisze k1107k@poczta.onet.pl Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:53 nie to grono... tu studenci... Odpowiedz Link Zgłoś
soya85 Re: ankieta 31.05.06, 22:12 jestem studentką i poszukuję ankiety na taki temat j.w. napisałam.Mylisz dwie rózne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: ankieta 31.05.06, 22:23 po co Ci ankieta? Zabrakło pomysłu na własną i chcesz zerżnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
soya85 Re: ankieta 01.06.06, 13:45 Brak czasu, nie pomysłu...skoro nie możecie pomóc to chociaż nie oceniajcie i nie krytykujcie.Ciekawa jestem czy Wam nigdy się nie zdarzyło w ten sposób sobie radzić z nadmiarem materiału i pracy?!Niech każdy sobie sam na to odpowie.Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ankieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:49 Biedactwo, szczerze współczuję. Wszyscy studenci mają mnóstwo czasu, a Tobie jednej tego czasu zabrakło. Pewnie, że to nie jest zrzynanie, czy wręcz plagiatowanie, tylko wyższa konieczność życiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
soya85 Re: ankieta 01.06.06, 17:25 Ojej, jak miło, że mi współczujesz. Nie trzeba naprawdę... Wszyscy studenci mają mnóstwo czasu...ciekawa teoria. Lubisz uogólniać.Najwidoczniej jestem tym jednym przypadkiem, który nie ma czasu w nadmiarze.Skoro nie wiesz w jakim celu miała mi służyć ankieta, której poszukuję to nie wypowiadaj słowa "plagiat". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyot Re: ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:06 Przypuszczalnie nie chciało ci się opracowywać samodzielnie pytań do ankiety. Odpowiedz Link Zgłoś