31.05.06, 19:44
Szukam ankiety/wzór/Temat "czas wolny gimnazjalistów".Jeli ktoś może mi pomóc
to niech pisze k1107k@poczta.onet.pl
Z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:53
      nie to grono... tu studenci...
      • soya85 Re: ankieta 31.05.06, 22:12
        jestem studentką i poszukuję ankiety na taki temat j.w. napisałam.Mylisz dwie
        rózne rzeczy.
        • r.richelieu Re: ankieta 31.05.06, 22:23
          po co Ci ankieta? Zabrakło pomysłu na własną i chcesz zerżnąć?
          • soya85 Re: ankieta 01.06.06, 13:45
            Brak czasu, nie pomysłu...skoro nie możecie pomóc to chociaż nie oceniajcie i
            nie krytykujcie.Ciekawa jestem czy Wam nigdy się nie zdarzyło w ten sposób sobie
            radzić z nadmiarem materiału i pracy?!Niech każdy sobie sam na to odpowie.Bez
            komentarza...
            • Gość: Richelieu* Re: ankieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:49
              Biedactwo, szczerze współczuję. Wszyscy studenci mają mnóstwo czasu, a Tobie
              jednej tego czasu zabrakło. Pewnie, że to nie jest zrzynanie, czy wręcz
              plagiatowanie, tylko wyższa konieczność życiowa.
              • soya85 Re: ankieta 01.06.06, 17:25
                Ojej, jak miło, że mi współczujesz. Nie trzeba naprawdę... Wszyscy studenci mają
                mnóstwo czasu...ciekawa teoria. Lubisz uogólniać.Najwidoczniej jestem tym jednym
                przypadkiem, który nie ma czasu w nadmiarze.Skoro nie wiesz w jakim celu miała
                mi służyć ankieta, której poszukuję to nie wypowiadaj słowa "plagiat".
                • Gość: eyot Re: ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:06
                  Przypuszczalnie nie chciało ci się opracowywać samodzielnie pytań do ankiety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka