coolowa87 09.06.06, 18:09 wiecie coś na ten temat?? bo na innych uniwerkach juz pisze, a tutaj nie no chyba ze przeoczyłam. W wyzszych szkolach zawodowych jest wyzsza niz na uniwersytetach :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marad11 Ja chyba wiem... 10.06.06, 00:43 Tzn. wiem na pewno że opłata jest za każdy kierunek. Najprawdopodobniej wyniesie ona 80 zł (85zł to chyba górna granica). A więc jak startujesz na 3 kierunki to 240zł. Ja składam na 2. Ale i tak zapłacic można będzie po 12 lipca. Trzeba więc czekac cierpliwie aż nam wreszcie pozwolą wspomóc kulowski budżet! ;) [Bo koszty postępowania są chyba zdecydowanie niższe niż 80 zł, no ale, przecież ja sie nie znam :)]. Swoją drogą, gdyby KUL nie określił limitu, mógłby zarobic dużo więcej... :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 00:53 Nie lubię gdy ktoś nie precyzuje... > Swoją drogą, gdyby KUL nie określił limitu, mógłby zarobic dużo więcej... Chodziło mi oczywiście o ilosc kierunków, na jakie można składac. Na KULu max. 3. Teraz już mogę napisac "pozdrawiam" i pojsc spac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 07:45 hehehe dzięki marad ;) a może zrobia nam jakąs promocje!!! :D na UMCS za 2 i kolejny 60 zeta...ja tam nie skladam ale sprawdzalam. Na KUL skladam na 3 to faktycznie wybule kasy...+ jeszcze 2 kierunki w innej szkole po 85 zeta...wychodzi niezła sumka:/ ale nic to!!! POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 12:41 A proszę. :) Tak, 100 pierwszych kandydatów zwolnionych z opłaty rekrutacyjnej! ;) Na co składasz? Ja prawo i historia. I gdzie jeszcze? Ja KUL only. Tradycyjnie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 15:16 ja skladam na administracje: dzienna, wieczorowa i zaoczna...oprocz tego do dwoch wyzszych szkol zawodowych blizej mojej miejscowosci na angielksi... 100 pierwszych osob czyli Ci ze starej matury pewnie bo dla nich rekrutacja juz ruszyła:( Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 15:18 zreszta wieksza szanse maja Ci co mieszkaja w lublinie bo jak ja wysylam poczta to przyjdzie sterta kopert a moja bedzie ostatnia:D hehhe jak mnie przyjma to niech biora ta kase!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: Ups... 11.06.06, 13:35 ups...a ja sie nabralam:D:D:D a ja słyszałam o takiej promocji, ze pierwsze 200 osob dostaje indeks bez rekrutacji...marad pomyśl o tym. !!! <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 10.06.06, 15:23 ja tam skladam bo bardzo chcialam tam studiowac ale z moimi wynikami z historii podst (nawet nie wiem czy zdam) to na pewno mnie nie przyjma no chyba ze jakis fuks:D Odpowiedz Link Zgłoś
c00l Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 15:39 Jak skladacie na 2 kierunki to wysylacie 2 koperty? 1 na jakis jeden kierunek i oddzielnie 2 na drugi kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 16:21 ja nie wiem wlasnie jak mam to zrobic bo ja skladam wlasciwie na 1 kierunek tylko, za to na 3 mozliwosci(dzienne, wieczorowe i zaoczne) moja historia podstawowa to jkaies 30% jak w ogole 30% <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 17:51 coolowa87 więcej optymizmu. Sprawdzałaś odpowiedzi? Może wcale nie poszło tak źle... Ja nie mam pojęcia jak to jest z wysyłaniem, bo doręczam wszystko osobiście. Ale myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu zadzwonic. "Panie z dziekanatu" na KULu nie są jakieś straszne, przynajmniej przez telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 18:30 bede dzwonić!!! ja mam do lublina 300 km :/ wiec dokumenty wyslę poczta...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 18:52 na innych forum tzn na gazeta.pl ale studia ktos napisał ze na kulu w tym roku 85zł:/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziaxxx6 Re: opłata rekrutacyjna 27.06.06, 11:34 ja słyszałam czy widziałam-już nie pamietam ale podobno na Kulu opłata w tym roku 80zł a za pozostałe po 60zl.Macie lepiej niż poprzeni rocznik na to wychodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 tak jest na umscie... 27.06.06, 12:08 na kulu za każdy kierunek 85 zł. Nic się nie zmieniło, a nawet chyba podrożało. ------------------- ale KUL i tak jest COOL Odpowiedz Link Zgłoś