Dodaj do ulubionych

opłata rekrutacyjna

09.06.06, 18:09
wiecie coś na ten temat?? bo na innych uniwerkach juz pisze, a tutaj nie no
chyba ze przeoczyłam. W wyzszych szkolach zawodowych jest wyzsza niz na
uniwersytetach :/
Obserwuj wątek
    • marad11 Ja chyba wiem... 10.06.06, 00:43
      Tzn. wiem na pewno że opłata jest za każdy kierunek. Najprawdopodobniej
      wyniesie ona 80 zł (85zł to chyba górna granica). A więc jak startujesz na 3
      kierunki to 240zł. Ja składam na 2.

Ale i tak zapłacic można będzie po 12 lipca. Trzeba więc czekac cierpliwie aż
      nam wreszcie pozwolą wspomóc kulowski budżet! ;) [Bo koszty postępowania są
      chyba zdecydowanie niższe niż 80 zł, no ale, przecież ja sie nie znam :)].
      Swoją drogą, gdyby KUL nie określił limitu, mógłby zarobic dużo więcej... :)

Pozdrawiam.
      • marad11 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 00:53
        Nie lubię gdy ktoś nie precyzuje...

> Swoją drogą, gdyby KUL nie określił limitu, mógłby zarobic dużo więcej...

Chodziło mi oczywiście o ilosc kierunków, na jakie można składac. Na KULu max.
        3.

Teraz już mogę napisac "pozdrawiam" i pojsc spac. :)
        • coolowa87 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 07:45
          hehehe dzięki marad ;) a może zrobia nam jakąs promocje!!! :D na UMCS za 2 i
          kolejny 60 zeta...ja tam nie skladam ale sprawdzalam. Na KUL skladam na 3 to
          faktycznie wybule kasy...+ jeszcze 2 kierunki w innej szkole po 85
          zeta...wychodzi niezła sumka:/ ale nic to!!! POZDRAWIAM:)
          • marad11 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 12:41
            A proszę. :)

Tak, 100 pierwszych kandydatów zwolnionych z opłaty rekrutacyjnej! ;) Na co
            składasz? Ja prawo i historia. I gdzie jeszcze? Ja KUL only.

Tradycyjnie pozdrawiam.
            • coolowa87 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 15:16
              ja skladam na administracje: dzienna, wieczorowa i zaoczna...oprocz tego do
              dwoch wyzszych szkol zawodowych blizej mojej miejscowosci na angielksi... 100
              pierwszych osob czyli Ci ze starej matury pewnie bo dla nich rekrutacja juz
              ruszyła:(
              • coolowa87 Re: Ja chyba wiem... 10.06.06, 15:18
                zreszta wieksza szanse maja Ci co mieszkaja w lublinie bo jak ja wysylam poczta
                to przyjdzie sterta kopert a moja bedzie ostatnia:D hehhe jak mnie przyjma to
                niech biora ta kase!!! :D
                • marad11 Ups... 11.06.06, 09:16
                  Z tą "promocją" to ja żartowałem...

;)
                  • coolowa87 Re: Ups... 11.06.06, 13:35
                    ups...a ja sie nabralam:D:D:D a ja słyszałam o takiej promocji, ze pierwsze 200
                    osob dostaje indeks bez rekrutacji...marad pomyśl o tym. !!! <lol>
    • coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 10.06.06, 15:23
      ja tam skladam bo bardzo chcialam tam studiowac ale z moimi wynikami z historii
      podst (nawet nie wiem czy zdam) to na pewno mnie nie przyjma no chyba ze jakis
      fuks:D
    • c00l Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 15:39
      Jak skladacie na 2 kierunki to wysylacie 2 koperty? 1 na jakis jeden kierunek i oddzielnie 2 na drugi kierunek?
      • coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 16:21
        ja nie wiem wlasnie jak mam to zrobic bo ja skladam wlasciwie na 1 kierunek
        tylko, za to na 3 mozliwosci(dzienne, wieczorowe i zaoczne) moja historia
        podstawowa to jkaies 30% jak w ogole 30% <lol>
        • marad11 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 17:51
          coolowa87 więcej optymizmu. Sprawdzałaś odpowiedzi? Może wcale nie poszło tak
          źle...

Ja nie mam pojęcia jak to jest z wysyłaniem, bo doręczam wszystko osobiście.
          Ale myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu zadzwonic. "Panie z
          dziekanatu" na KULu nie są jakieś straszne, przynajmniej przez telefon :)
          • coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 18:30
            bede dzwonić!!! ja mam do lublina 300 km :/ wiec dokumenty wyslę poczta...:))
            • coolowa87 Re: opłata rekrutacyjna 11.06.06, 18:52
              na innych forum tzn na gazeta.pl ale studia ktos napisał ze na kulu w tym roku
              85zł:/
              • madziaxxx6 Re: opłata rekrutacyjna 27.06.06, 11:34
                ja słyszałam czy widziałam-już nie pamietam ale podobno na Kulu opłata w tym
                roku 80zł a za pozostałe po 60zl.Macie lepiej niż poprzeni rocznik na to
                wychodzi:-)
                • marad11 tak jest na umscie... 27.06.06, 12:08
                  na kulu za każdy kierunek 85 zł. Nic się nie zmieniło, a nawet chyba podrożało.

-------------------
                  ale KUL i tak jest COOL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka