Gość: xxx IP: *.chello.pl 06.07.06, 09:17 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3465995.html Fajnie, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Wojsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:00 Super :) To sie okarze, ze nie bede miec studentow, bo skoro szkolenie trwa 4 miesiace :D Nie ma sily zeby nie bylo w roku akademickim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Wojsko IP: *.astral.lodz.pl 06.07.06, 10:02 hehe jak ten przepis wchodzi w zycie to ja sie wyprowadzam i nie wracam :D nigdy ... Do wojska to ja moge isc ale nie do takiego w ktorym oficerowie handluja pixami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: Wojsko 06.07.06, 10:07 Ciekawe czy to ma takze dotyczyc aktualnych studentów czy tylko tych, co dopiero teraz będą kończyć 19 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Wojsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 10:17 wszystkich to ma dotyczyc!! tylko PIS mógł takie cos wymyślić!!!1 ja ksie ma 19 lat to sie zdaje mature!!! to co?? nie bede zdawac matury bo mnie wciagną w kamasze!! i bede rok do tyłu!! PARANOJA!!!! to tylko w Polsce jest mozliwe!! tak samo jak z tym podatkiem od pożyczek od rodziny!!! no śmiech na sali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Wojsko IP: *.astral.lodz.pl 06.07.06, 10:27 zobaczycie ilu sie nam zrobi studentow z grupa inwalidzka :D bo przeciez maja brac tylko zdrowych ,nie ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Wojsko 06.07.06, 11:42 Pomysl taki, ze lepszego pan Szczygło Aleksander wymyslec nie mógł. Niech żyją ministrowie naszego wspaniałego rządu! Chwała im i czesc. Żegnamy was, alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: Wojsko 06.07.06, 11:47 A swoja droga, jak dostalbym karabin (łaaaaał!!!) to bym sobie mogl fajnie "poszczelac", nie? Oj tak, bedzie duzo studentow-inwalidow i tych chorych psychicznie... Będzie! A wiec raz jeszcze pragnę zaśpiewac moherowo: Żeeeegnaaaamy was, alleluuuuja! >oczywiscie ten radosny spiew skierowany był do rządzącego PISu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil87 Re: Wojsko IP: *.68.73.56.debica73.tnp.pl 07.07.06, 14:36 poroniony pomysł,ale ta ustawa chyba jeszcze nie weszla w zycie, dopiero nad nia pracują, prawo nie działa wstecz, w zwiazku z tym skoro w tym roku skonczyłem 19 lat, to ta głupota juz mnie nie obejmie, tak mi się wydaje,co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wojsko IP: *.chello.pl 07.07.06, 14:58 Ta ustawo, to wymysł jakiegoś generała, który jest wiceministrem. Mam nadzieje, że nie znajdzie poparcia, ani w rządzie, ani w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś