Dodaj do ulubionych

Geografia UJ

IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 11.07.06, 16:47
Ktos sie wybiera na gegre? Jesli tak podajcie ile macie pkt.
Ja mam 98 podst. 92 rozsz.
Obserwuj wątek
    • Gość: franek Re: Geografia UJ IP: *.veranet.pl 12.07.06, 18:06
      ja ide
      • locca1 Re: Geografia UJ 13.07.06, 14:51
        Gość portalu: franek napisał(a):

> ja ide

ja mam 90 i58 i tez tam ide...biora tylko poziom podst:)
        • Gość: luc4s Re: Geografia UJ IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 13.07.06, 17:08
          myslisz ze 90 % wystarczy?
          • Gość: klej do tapet Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:41
            Tylko podstawowy? z podstawy mam 94, zato z rozszerzenia 53. Nie
            wierzę, że tylko podstawę biorą
            • Gość: klej do tapet Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:41
              Może bym się i wybrał ale co można po gegrze robić?
              • Gość: luc4s Re: Geografia UJ IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 13.07.06, 17:51
                tez nie wierze i pisalem rozszerzony, a zreszta jak ci sie "udalo" tak napisac ten podst. bo byl banalny, ale nie czaisz gegry to i tak porywasz sie z motyka na slonce i wylecisz po pierwszej sesji. uj to uj
              • lustrzanka.cyfrowa Re: Geografia UJ 13.07.06, 17:54
                zapowiadać pogodę mozna, w szkole pracować, zrobić doktorat można, może po
                jakimś kursie zostać przewodnikiem, pisać do gazet geograficznych,
                współpracować przy redagowaniu książek/przewodników geograficznych, pracować w
                turystyce, agroturystyce... kurcze tak wymieniem i wymieniam i zaczynam
                załować, że nie pisałam gery ;P hehe
                a tak poza tym, to zależy od tego co byś chciał robić, jakie masz ambicje i
                możliwości rozwoju, po częsci gdzie miszkasz, ale zawsze się przecież można
                przeprowadzić, chyba że masz coś/kogoś kto cie trzyma w tym miejscu, gdzie
                jesteś. po wszystkich studiach ma się zawsze jakiś manewr
                • Gość: <> Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:31
                  no wiesz przewodnikiem to po wszystkim możesz być co więcej nie musisz mieć
                  wyższego nawet;) ale studia ciekawe na pewno.
              • Gość: luc4s Re: Geografia UJ IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 13.07.06, 18:03
                jak mozna miec nieparzysty wynik z rozsz? to niemożliwe, chyba ze jestes ubieglorocznym maturzysta.
                • Gość: klej do tapet Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:16
                  Nie, sorry, mam 56, pomyliło mi sie z anglikiem, że fuksem
                  napisałem???, hmhmhmh no może tak wyszło z mojej wypowiedzi bo sie po prostu
                  nie spodziewałem tylu punktów, ale prawda jet taka, że intertesuje sie gegrą i
                  przykładałem się do niej, no ale moim priorytetem jest matma i chyba wybiore
                  polibudę, pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka