Gość: luc4s IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 11.07.06, 16:47 Ktos sie wybiera na gegre? Jesli tak podajcie ile macie pkt. Ja mam 98 podst. 92 rozsz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
locca1 Re: Geografia UJ 13.07.06, 14:51 Gość portalu: franek napisał(a): > ja ide ja mam 90 i58 i tez tam ide...biora tylko poziom podst:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc4s Re: Geografia UJ IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 13.07.06, 17:08 myslisz ze 90 % wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klej do tapet Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:41 Tylko podstawowy? z podstawy mam 94, zato z rozszerzenia 53. Nie wierzę, że tylko podstawę biorą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klej do tapet Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:41 Może bym się i wybrał ale co można po gegrze robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc4s Re: Geografia UJ IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 13.07.06, 17:51 tez nie wierze i pisalem rozszerzony, a zreszta jak ci sie "udalo" tak napisac ten podst. bo byl banalny, ale nie czaisz gegry to i tak porywasz sie z motyka na slonce i wylecisz po pierwszej sesji. uj to uj Odpowiedz Link Zgłoś
lustrzanka.cyfrowa Re: Geografia UJ 13.07.06, 17:54 zapowiadać pogodę mozna, w szkole pracować, zrobić doktorat można, może po jakimś kursie zostać przewodnikiem, pisać do gazet geograficznych, współpracować przy redagowaniu książek/przewodników geograficznych, pracować w turystyce, agroturystyce... kurcze tak wymieniem i wymieniam i zaczynam załować, że nie pisałam gery ;P hehe a tak poza tym, to zależy od tego co byś chciał robić, jakie masz ambicje i możliwości rozwoju, po częsci gdzie miszkasz, ale zawsze się przecież można przeprowadzić, chyba że masz coś/kogoś kto cie trzyma w tym miejscu, gdzie jesteś. po wszystkich studiach ma się zawsze jakiś manewr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:31 no wiesz przewodnikiem to po wszystkim możesz być co więcej nie musisz mieć wyższego nawet;) ale studia ciekawe na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc4s Re: Geografia UJ IP: *.stowplaneta.org / 82.160.77.* 13.07.06, 18:03 jak mozna miec nieparzysty wynik z rozsz? to niemożliwe, chyba ze jestes ubieglorocznym maturzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klej do tapet Re: Geografia UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:16 Nie, sorry, mam 56, pomyliło mi sie z anglikiem, że fuksem napisałem???, hmhmhmh no może tak wyszło z mojej wypowiedzi bo sie po prostu nie spodziewałem tylu punktów, ale prawda jet taka, że intertesuje sie gegrą i przykładałem się do niej, no ale moim priorytetem jest matma i chyba wybiore polibudę, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś