Dodaj do ulubionych

intern.rejestracja KUL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:29
mam kilka całkiem durnych pytań o proces rejestracji interentowej na KULu:
1. czy wypełniać nazwisko rodowe, skoro nie wyszlam za maz i ciagle mam to samo? czy zostawic wolne miejsce?
2. czy cukrzyca zalicza sie do chorob, ktore trzeba wpisac w polu niepelnosprawnosc. wiem,ze to nie jest niepelnospr. ale tam jest np. epilepsja , ktora chyab nie jest tez z tej dziedziny niepelnospr.. chodzi o to, ze osoby z cukrzyca moga potzrebowac pomocy...;]
3. jesli jestem kobieta to po prostu omijam zakladke: sluzba wojskowa?:)
4. data miejsce i numer swiadectwa dotycza swiedectwa maturalnego?
5.jeli adres do korespondencji i zameld. jest taki sam, to uzupelniac oba?:)

powstrzymajcie sie od komentowania poziomu tych pytan, ale to tylko skutki uboczne nerwówy:]

i oczywiscie z gory dziekuje za pomoc
pozdrowienia

sfrustrowana prawiestudentka
Obserwuj wątek
    • Gość: frodo Re: intern.rejestracja KUL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:27
      Powiem tylko tyle: przeciez lepiej dopytac niz zrobic cos zle:)

Tak wogole na co skladasz?

Odpowiedz:
      1. tak
      2. nie
      3. tak :)
      4. tak, data bedzie 11 lipca 2006 r. miasto to juz zalezy z jakiego okregu jestes, numer jest po lewej stronie
      5. nie trzeba, i tak automatycznie samo sie uzupelni

Pamietaj, ze kul wymaga zwykle ksero wynikow bez poswiadczenia z oryginalem
    • Gość: ojojoj Re: intern.rejestracja KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:09
      bardzo CI dziękuje za odpowiedz, mam tylko problem z 1 punktem:D jak z tym nazwiskiem, bo napisales "tak" a ja w koncu nie wiem co to oznacza, bo w pytaniu byly 2 przeciwstawne odpowiedzi:))))
      • Gość: ojojoj Re: intern.rejestracja KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:12
        mam jeszcze 1 pytanko. nie odebralam jescze swiadectwa a wlasciwie aneksu, a chcialam dzis zakoncyc rejestarcje. otoz czy wiesz moze czy numer swiadectwa bedzie ten sam co na aneksie???
        • Gość: diga Re: intern.rejestracja KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 20:22
          A ja mam inne pyt. ale również dotyczące KUL'u czy są jakieś statystki dotyczące
          tego ile osób na miejsce jak z punktacją? Ja bym chciała na ochronę środowiska
          ale nawet nie wiem czy mam szansę? Dużo osób tam składa? Please odpowiedzcie:(
          • w_wisniowski Re: intern.rejestracja KUL 11.07.06, 21:32
            W razie nierozwianych do konca watpliwosci polecam mailowy kontakt z KULem. Rok
            temu wlasnie w ten sposob sie z nimi konktaktowalem. Trafilem na niezwykle
            cierpliwa kobiete,ktora na nawet bardziej oczywiste niz Twoje zagadnienia,
            wyczerpujaco odpowiadala- zwykle w terminie 1-2 dni.Do zobaczenia na KUL :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka