Dodaj do ulubionych

Ekspert c.d.

05.02.03, 17:36
Ekspert wie, ze internet jest i adres internetowy jest rowniez. Jak na eksperta niewiele, ale czlowiek uczy sie cale
zycia... Ciekawe co ekspert doradzilby osobom nie majacym dostepu do sieci...
Ktoz nie zna Jacka Eksperta! :)
Mädel
Obserwuj wątek
    • krolas1 Re: Ekspert c.d. 24.07.03, 15:16
      Ekspert stal sie ekspertem bo wzial udzial w programie ERASMUS badz skonczyl
      studia na Viadrinie no i to wystarczy zeby stac sie ekspertem. Ale w Niemczech
      mozna spotkac bardzo podobnych, na szczescie nikt nie nazywa ich ekspertami. A
      ten koles to nie powinien przede wszystkim umieszczac swojego zdjecia na tej
      stronie, bo moze tylko zniechecic osoby zainteresowane, niech lepiej zostanie
      pracownikiem naukowym na SGH.
    • jacek.mrzyglod Re: Ekspert c.d. 20.08.03, 14:42
      Szanowna Pani (wnioskuję tak z podpisu)

dziękuję za krytyczne uwagi pod moim adresem. Pani list jednakże jest w dużej
      mierze niesprawiedliwy. W wyniku pewnego przeoczenia forum o stypendiach nie
      zostało zdjęte wcześniej, ja natomiast uzyskawszy potwierdzenie wczesną wiosną
      iż forum przestaje być aktualne i zostaje skasowane przestałem "wchodzić" na
      nie i odpowiadać na listy, zapytania. Przykro mi, że doszło to tego
      nieporozumienia, jednakże jeśli miałaby Pani jakieś pytania, wątpliwości czy
      też szukała informacji nt. stypendiów - to chętnie pomogę na ile będę potrafił.

łączę pozdrowienia i życzę sukcesów
      Jacek Mrzygłód

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka