patrycja.nowa 25.01.07, 14:13 dziewczyny widzialyscie ją ? jak wygląda na żywo?w katalogu 3 wygląda fajnie ale w 4 już inaczej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janette0 Re: Torebka Effia 26.01.07, 21:31 Nie widziałam jej na żywo ale... w jednym katalogu jest mała, w drugim wielka - wynika z tego, że jest po bokach "zwęzana" albo sciągana. Bardo mi sie podoba i pojade zobaczyc ją w coku ale dopiero za tydzien(( Może ktoś szybciej coś o niej napisze? Odpowiedz Link
bratek13 Re: Torebka Effia 26.01.07, 21:45 Powiedziałabym że jest raczej spora..... ale nie wielka.Jest wykonana z bardzo miękkiego tworzywa.Dla mnie dyskwalifikujące są małe uszy-bo lubię na długich uszach..... ale nie wiem dlaczego-nawet nie zajrzałam do środka więc nie wiem nic o jej wnętrzu P.S spróbujcie jej wielkośc odtworzyć po podanych wymiarach..... Odpowiedz Link
makawi Re: Torebka Effia 30.01.07, 10:15 Mam pytanie odnośnie koloru tej torebki, na zdjęciach różnie można go interpretować, a ja bym chciała wiedzieć dokładnie jaki to kolorekPozdrawiam Odpowiedz Link
patusia22 Re: Torebka Effia 30.01.07, 11:27 sądząc po zdjęciach w zarówno w kat.3 jak i kat.4 wygląda na srebrny kolor Odpowiedz Link