Dodaj do ulubionych

UO - Stosunki miedzynarodowe

26.07.06, 20:28
Ile mielisci pkt i czy sie dostaliscie czy nie.
Chce orientacyjnie poznac prog.
Moj wynik 58,008pkt i sie nie dostalem.
Obserwuj wątek
    • Gość: laziale87 Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.globalconnect.pl 27.07.06, 00:18
      sorry, moj wynik to 58,06
      w kazdym razie sie nie dostalem
      co jest z Wami, nikt nie rejestrowal sie na stosunki do Opola???
      • Gość: .. Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:21
        poczekaj pewnie próg spadnie i wtedy dostaniesz sie z listy rezerwowych
        • Gość: laziale87 Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.globalconnect.pl 27.07.06, 00:44
          Niepotrzebnie zalozylem nowy temat bo okazuje sie, ze wszystko jest na stronie
          internetowej UO.

Niestety jestem drugi... od konca na liscie rezerwowej wiec bye bye Opole.
          Prog na stosunki miedzynarodowe wyniosl: 71,60

Swoja droga jestem troszke zaskoczony.
          13 osob na jedno miejsce. Tego sie nie spodziewalem.
          No nic, bedzie trzeba poprawiac mature.
          Tak to jest jak sie 3 lata nic nie robi. Budzimy sie z reka w nocniku.
          • kasiek86 Re: UO - Stosunki miedzynarodowe 27.07.06, 10:13
            hahaha SM w opolu to pewnie dno....ja ide na polibude na europeistyke :D
          • Gość: yv Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: 212.244.117.* 27.07.06, 16:39
            a gdzie sa podane te progi i ilosc osob na jedno miejsce?? podajcie link, z gory
            dziekuje :)
            • Gość: hmmm Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 16:53
              wejdz sobie na wydzial politologi czy jakos tak na uo. to jest chyba
              politologia.uni.opole.pl czy jakos tak. nie wiem dokladnie. poszukaj
              • Gość: soochar Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:13
                ja mam 57,02 pkt i jestem na 146 bodajze miejscu i nawet na liście rezerwowej
                nie jestem. strasznie duzo chętnych i wysoki próg na SM w opolu. całe szczęście
                że na politologii jestem na rezerwowej, ale dopiero na 30 miejscu =/ daj Boże
                żebym się dostał bo inaczej wojo =[
    • Gość: Grzesiek H. Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 19:46
      Bardzo dobrze, że poziom przyszłych studentów w naszym kochanym instytucie jest
      taki wysoki ;) Powodzenia na pierwszy roku ;)
      • Gość: Monika Re: UO - Stosunki miedzynarodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:45
        Sie okaze;p ja powiem tyle- poziom jest wazny ale bardziej sie liczy to co ktos
        chce sie nauczyc;p ja tam wierze i w nasz(nowych studentow UO)optymizm i chec
        dzialania na korzysc naszej nowej uczelni. Gory przenosi sie przede wszystkim
        checiami i umyslem wiec dajmy spokoj doroslemu-starczemu i ograniczajacemu nas
        mysleniu. Na sceptycyzm jeszcze przyjdzie czas:)

A teraz sie dostalismy i tym sie cieszmy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka