sikora01 27.07.06, 13:08 czy macie jakies informacje czy odbedzie sie cos takiego? bo ja ide na fizjoterapie i nikogo nie znam z warszawy (jestem z Podlasia). fajnie by było poznać kogos wcześniej zeby nie przychodzic 1 października całkiem zielonym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liuna Re: obóz integracyjny dla AM Wawa 27.07.06, 13:12 tak, jest obóz w Chłapowie! Ale tylko ok. połowa to studenci pierwszego roku. Wejdź na strone samorządu studenckiego, tam jest wszystko napisane:) jest też na gronie temat "Chłapowo 2006". pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sikora01 Re: obóz integracyjny dla AM Wawa 27.07.06, 13:26 dzieki:] zaraz sprawdze Odpowiedz Link Zgłoś
sikora01 to wybiera sie ktoś na ten obóz? 27.07.06, 17:52 bo chcialabym pojechac ale cos czuje ze malo tam bedzie tych, którzy dopiero mają zostac studentami AM, a zdecydowanie wiecej tych starszych. wiec wpisujcie sie jesli sie wybieracie (dodajcie jescze kierunek na którym bedziecie studiować) Odpowiedz Link Zgłoś
liuna Re: to wybiera sie ktoś na ten obóz? 27.07.06, 19:22 poczytaj wypowiedzi na gronie.. moze uda sie nam (1-roczniakom) zorganizować integracyjne spotkanie przed-integracyjne :) w sensie.. przed Chłapowem. zapraszam do lektury :) tylko, że kurcze.. troche daleko mieszkasz :( Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkaa1 Re: to wybiera sie ktoś na ten obóz? 28.07.06, 14:12 a czy mogłabys mi wysłać zaproszenie na grono, bardzo interesują mnie takie wątki, sama dostałam sie na am w wawie, więc warto poczytać:) moj mail: wwwa@onet.eu , z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
bebe87 Re: to wybiera sie ktoś na ten obóz? 28.07.06, 17:00 ja dostalam sie na stome. chetnie wybralabym sie na ten oboz, ale niestety nikogo z am nie znam...:( a dobrze byloby poznac pare osobek jeszcze przed pazdziernikiem- coby nie byc jakims odludkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropelkaa1 Re: to wybiera sie ktoś na ten obóz? 28.07.06, 23:18 podzielam zdanie poprzedniczki:)czy wiecie ile osób z I roku wybiera się na ten obóz ps. ja tez jestem ze stomy;))) Odpowiedz Link Zgłoś