Dodaj do ulubionych

studenckie konto?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:13
jaki bank ma teraz najlepsza oferte?
czym mam sie kierowac przy wyborze?
jakie sa warunki? doradzcie prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdzik Re: studenckie konto? IP: *.localmatmed.net / 213.17.237.* 28.07.06, 10:22
      PKO ma... sama takie posiadam... warunki..w sumie żadne:Ppodpisujesz na umowie
      np. że na koncie co miesiąc będzie 500 zł. A niekoniecznie musisz je mieć...w
      sumie to trochę fikcyjna umowa:/ Ważna jest kwota jaką płacisz za prowadzenie
      konta, w Pko to ok. 2,5 zł... kiedy na normalnym koncie to przesżło 5,0 zł;>
      więc 2,5 zł do Twojej kieszeni;p Acha... kieruj sie też ilością bankomatów:/ bo
      potem nie fajnie stać w 20 osobowej kolejce:/
      Nie zakładaj w BAnku Śląskim:/ Wprowadzono nowe ograniczenia niezbyt korzystne
      dla klienta... no to tyle:P W każdym bądź razie:P Fajnie jest mieć konto:P A
      najlepiej coś na nim:D:D:DD:D:
      • Gość: janusz-ek Re: studenckie konto? IP: *.eranet.pl 28.07.06, 10:34
        polecałbym konto 'intenetowe', np. eKonto w mBanku, 0 zł za prowadzenie, 0 zł
        za kartę płatniczą, 0 zł za wypłaty w bankomatach sieci Euronet i BZ WBK. Na
        uwagę zasługuje też MultiKonto jestem w MultiBanku (niestety jest opłata za
        prowadzenie). Bardzo ciekawą ofertę ma też BZ WBK - konto <30 - do 30. roku
        życia prowadzenie konta 0 zł, karta płatnicza 0 zł, możliwość obsługi
        internetowej 0 zł, 0 zł za wypłaty w bankomatach własnych. Nie sugeruj się
        oprocentowaniem, jeśli środki na koncie będą wynosiły ok. 1000 zł. W
        wspomnianych bankach - nie musisz mieć stałych wpływów na konto!!!!!
        • Gość: juryyy Re: studenckie konto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:44
          w BZ WBK jest o tyle ciekawa sytuacja ze niedosc ze w sumie nie ma zadnych
          ograniczen to jeszcze udzielaja kredytu studenckiego i nie trzeba placic za
          prowizje jak ma sie u nich konto
      • Gość: margaretka Re: studenckie konto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 10:34
        a jakie ograniczenia ma Slaski? moze cos blizej?
    • Gość: qwerty Re: studenckie konto? IP: *.acn.waw.pl 28.07.06, 10:47
      osobiście mam studenckie w Nordea i sobie chwalę :)
      koszty do 26 roku życia włącznie są praktycznie zerowe, a przez ostatni rok nie
      odczułem żadnych kruczków ;)
      www.nordea.pl
      • Gość: aga Re: studenckie konto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:54
        Ja mam w PKO S.A. Właściwie nic szczególnego, założyłam je bo w tym banku
        wzięłam kredyt studencki. Przy okazji jakieś ubezpieczenie nie wiem od czego :P
        Jest raczej sporo bankomatów (chociaż jak potrzebuje to nigdy nie ma go po
        drodze :)).
    • Gość: student Re: studenckie konto? IP: *.com.pl / 213.227.72.* 28.07.06, 18:11
      polecam lukas bank, za prowadzenie konta nic nie płacisz, nie ma minimalnej
      wpłaty miesięcznej na konto. Jedyny koszt to 1 zł na miesiąc za karte
      bankomatowa (jesli nie masz stałych wpływów na konto >1000zł chyba)No i
      przelewy przez internet. Dobrze sie sprawdza jesli nie wiesz czy dostaniesz
      stupendium czy nie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka