justyna_n1 28.07.06, 21:10 przy kliknięciu na powierdzenie formularza wyskakuje mi brak oceny z jęska łacińskiego a później lista języków do wyboru, czy trzeba wybrać jeden język który chcę mieć podczas studiów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaxxx6 Re: KUL - potwierdzenie formularza 28.07.06, 21:41 tą łaciną sie nie przejmuj.Nie mialaś jej po prostu w liceum.Ale musisz sobie wybrać język ,którego będziesz się uczyła oraz poziom na którym chcesz być.Pewnie będzie taki test do sprawdzenia samego siebie i lepiej z tego skorzystać ,żeby potem nie było niespodzianki na zajęciach;-) Odpowiedz Link Zgłoś
justyna_n1 Re: KUL - potwierdzenie formularza 28.07.06, 22:08 niestety miałam łacinę w liceum :P ale nie za miło wspominam :D miałam też francuski ale chyba i tak najlepiej idzie mi z angielskim więc go wybiorę :) dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
c00l Re: KUL - potwierdzenie formularza 28.07.06, 22:16 A ten test to automatycznie przydziela do poziomu? Czy to jest tylko tak dla siebie? Najlepiej to najnizszy poziom:P Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: KUL - potwierdzenie formularza 28.07.06, 22:18 ja muszę na mish wybrać dwa z 4: angielski, niemiecki, rosyjski i francuski, przy czym angielski znam całkiem nieźle, a niemieckiego prawie w ogóle. Miałam więc cichą nadzieję, że będę mogła zacząć naukę włoskiego, a tu chyba lipa :/ Ale zadzwonię i się wydowiem jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
c00l problem z lacina:/ 28.07.06, 23:04 Daje formularz-potwierdzenie i wyskakuje Brak informacji o ocenie z języka łacińskiego - daje uzupelnij i Brak dostępu Błędny parametr: aid. Co jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: problem z lacina:/ 28.07.06, 23:16 moze z lacina zamiast "brak" zostawiles same kreski? "----" Odpowiedz Link Zgłoś
marad11 Re: problem z lacina:/ 28.07.06, 23:24 a wiesz co, moze lepiej poczekaj do wtorku z formularzem itp... bo chyba wczesniej czegos tam nie udostepniaja w serwerze... Odpowiedz Link Zgłoś
c00l Re: problem z lacina:/ 29.07.06, 10:32 Dzis juz jest dobrze. A co wpisujecie jako adres osoby, ktora trzeba powiadomic w razie potrzeby? Ma to byc adres rodzica? Bo pewnie siebie wpisac nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
posypka Re:do kiedy 29.07.06, 14:31 trzeba dokonać tego potwierdzenia formularza??Jeszcze na to nie klikałam :P Czy to jest ostateczna decyzja ,chyba nie ? Orientuje się ktoś może jaki jest program na socjologii bo chętnie bym spojarzała ,a nie wiem gdzie go znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
palulina18 Re:do kiedy 29.07.06, 15:20 hiram.kul.lublin.pl/?p=ps tu jest program studiow na I semestr dla pierwszego roku, a ogólnie to hiram.kul.lublin.pl/?p=ps, a jeśli ci stronka niex weijdzie to student.kul.lublin.pl/ i po prawej stronie w tabelce "Student" klikasz na program studiów Odpowiedz Link Zgłoś
francin0 Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 08:16 Czy wasz formularz też tak wygląda, chodzi mi to te dane: Kierunek: - Lublin Wydział Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji. Dodam że jest to potwierdzenie na administrację i nie wiem czy ten "kierunek- Lublin" jest poprawny;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 09:46 u mnie tez tak wygląda przy administracji, a robiłaś już ten test on przypisuje mi poziom automatycznie kierując się moimi odpo. czy sama muszę go sobie wpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
francin0 Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 12:38 Tak podobno ten test po udzieleniu odpowiedzi przyporządkowuje do odpowiedniego poziomu. Robiłam go 2 razy, ale za każym razem po skończeniu testu i kliknięciu w "zapisz" wiskakiwał komunikat o konieczności zalogowania się. Chyba tam jeszcze nie wszystko działa więc spróbuje uzupełnić go później. Odpowiedz Link Zgłoś
c00l Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 12:45 Wysylacie pozostale dokumenty, czy osobiscie dostarczacie? Na jaki adres je wysylacie jesli chodzi o kieurnek administracja? Odpowiedz Link Zgłoś
mika9944 Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 13:27 jade osobiście wole wszystkiego dopilnować i mieć już tą pewność Odpowiedz Link Zgłoś
francin0 Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 13:36 A ja wysyłam pocztą, poleconym i myśle że żadnych niespodzianek nie będzie i spotkamy sie wszyscy 1 pażdziernika;) Na stronie KUL-u pisze że dokumenty należy przysyłać na adres dziekanatu "Aby dopełnić formalności, należy złożyć osobiście we właściwym dziekanacie lub przesłać pocztą na jego adres komplet dokumentów" A adres "naszego" dziekanatu to: Al. Racławickie 14 20-950 Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
c00l Re: KUL - potwierdzenie formularza 31.07.06, 13:51 Ja tez wysylam. Ja jestem na administracji to jeszcze na kopercie wpisuje: Wydzial Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji i teraz tez adres co podalas;) Odpowiedz Link Zgłoś