muza_poezji 29.07.06, 13:30 Zwalniam jedno miejsce. Jestem szczęśliwą studentką filologii polskiej o specjalności edytorstwo. Nie wiem, jaki był próg, ale ja miałam 363/400 punktów. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
87m1 Re: miejsce na komparatystyce 29.07.06, 13:49 a mówisz o UJ?? czy może ktoś wie ile mniej więcej osób dostaje się z rezerwy na poszczególne specjalności? no i jak sprawdzić swój numer na liście, jak się zadzwoni to powiedzą?? gratuluję edytorstwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
muza_poezji Re: miejsce na komparatystyce 29.07.06, 17:13 Tak, mówię o UJ. Na edytorstwo raczej nikt nie dostaje sie z rezerwy, bo tam jest tylko 20 miejsc. Na komparatystykę dostaje się dużo osób, bo na 75 zawsze ktoś rezygnuje. W ubiegłym roku obniżyli próg o 10 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
87m1 Re: miejsce na komparatystyce 29.07.06, 19:56 a jak jest ze specjalnością nauczycielską?? bo w zasadzie na dzień dzisiejszy tylko chyba na nią mam szansę. o ile mniej więcej obniża się próg? i ile osób wskakuje z rezerwy? Odpowiedz Link Zgłoś