IP: *.aster.pl 30.07.06, 10:58
nie dostalem sie na uj.
i jak debil nie ubezpieczylem sie w zaden
sposob, bylem zbyt pewny siebie.

wiecie moze czy sa jeszcze jesienia jakas rekrutacja na uj?
domyslam sie, ze na dzienne studia juz nie mam co liczyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: no i uj IP: *.51.jawnet.pl 30.07.06, 11:23
      a na co skladales na UJ?? bo na agh mozna skladac podanie o wolne miejsce i
      jest napisane na stronie ze podanie moga skladac nawet osoby ktore nie braly
      udzialu w pierwszej rekrutacji, wiec szansa na dzienne wciaz jest, tylko od
      ciebie zalazy co chcesz studiowac :)

pozdrawiam
      • Gość: Dymo Re: no i uj IP: *.netblok.pl 30.07.06, 11:58
        Ta cale AGH jest tym oblepione... Ja bym jednak tam dopisal wszedzie "Wydzial Wiertnictwa Nafty i Gazu wita..." bo na dobre kierunki to tam nie ma juz co liczyc jak sie nie jest na rezerwie.
        • Gość: olo Re: no i uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:17
          PK beda wolne miejsca na inż.środowiskka i mechanicznym ale odlot zupełny
          zwłaszca ten drugi kierunek , pasowałoby choć troche lubic fizyke.
          • Gość: ? Re: no i uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 12:33
            A inzynieria srodowiska tez ciezka? Duzo odpada po 1 roku?
            • Gość: mam wątpliwości Re: no i uj IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:09
              fef mam podobną sytuację, UJ kopnął mnie w 4 litery i jestem na lodzie, nie
              wiem za bardzo co ze sobą teraz zrobić. a ty co zamierzasz, idziesz na zaoczne,
              poprawiasz maturę czy może coś innego?
            • Gość: olo Re: no i uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 14:31
              inz środ to wydział na Pk i min kierunek, dobry uczeń LO sobie poradzi.
    • Gość: ujek Re: no i uj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:17
      Niedlugo uczelnie (o ile juz tego nie zrobily) przeprowadza dodatkowa rekrutacje
      na kierunki na ktorych zostana wolne miejsca. Tak bylo w zeszlym roku wiec nie
      martw sie bo jeszcze mozesz byc studentem choc co prawda nie wymarzonego kierunku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka