jj38 31.07.06, 11:04 jezeli po drugiej rekrutacji jestem wciaz pod kreska to w ostatecznym " rozliczeniu" mam jeszcze szanse byc na liscie przyjetych ? ps. myslicie ze jeszcze spadnie ten prog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka3523 Re: ostateczny prog AMG 31.07.06, 11:21 Hej!! Ja też jestem ciągle pod kreską, trochę mi brakuje:( Jestem przekonana, że próg jeszcze się obniży. Nazwiska osób, które teraz wskoczyły z listy rezerwowych na listę osób przyjętych powtarzają się w innych AMach.Jestem pewna, że ta cała rekrutacja będzie się jeszcze długo ciągnąć:/ Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 31.07.06, 11:52 mi brakuje 3 pkt, w sumie to 2 bo nie ma osob z 201 :/ a Tobie ? mam nadzieje ze spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka3523 Re: ostateczny prog AMG 31.07.06, 13:56 Mi brakuje znacznie więcej, aż wstyd pisać:/ Moje szanse są znikome, ale zawsze warto mieć nadzieję:)Jestem pewna, że się dostaniesz. Moim zdaniem próg spadnie minimum o 4 punkty.W każdym razie będę trzymała za Ciebie kciuki. Może kiedyś się spotkamy na AMG, bo cokolwiek by się nie stało, ja z tych studiów nie zrezygnuję:)Próg musi spaść!!!3maj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 31.07.06, 18:37 :) ja za Ciebie tez trzymam kciuki :) do zobaczenia w pazdzierniku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 01.08.06, 15:51 orientuje sie ktos moze ile osob sie wpisalo juz na AMG ? Odpowiedz Link Zgłoś
oczami-medyka Re: ostateczny prog AMG 01.08.06, 19:50 ja zwalniam miejsce na AMG, tj. nie potwierdzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 02.08.06, 03:22 wlasnie wrocilem z imprezy ;) gdyby jeszcze kilka osob sie znalazlo takich ja Ty :D pozdrawiam wszystkich oczekujacych na ostateczne listy :) i gratuluje tym co sie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 03.08.06, 11:03 ma ktos moze jakies info ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzieweczka_z_laseczka Re: ostateczny prog AMG 03.08.06, 11:24 to wez zadzwon,moze Ty sie dodzwonisz,bo ja nie mogę...(moze zablokowoali mnie,bo za czesto mam do nich pytania:D);w kazdym badz razie moim zdaniem tym razem prog nie obnizy sie tak drastycznie,bo wiekszosc pewnie czeka na druga liste z wawy:/ pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 03.08.06, 11:26 te dzowni i nie moge sie dodzwonic :/ hehe mam nadzieje ze chociaz o 3 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
dzieweczka_z_laseczka Re: ostateczny prog AMG 03.08.06, 11:32 o 3 to na bank;ja to czekam na gdansk,ale tylko z przyzwyczajenia,bo nie liczę na cud:/myslisz,ze listy beda juz dzisiaj?wtedy tez oglosili je dzien wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
jj38 Re: ostateczny prog AMG 03.08.06, 11:37 mysle ze nie :/ bo to jest tak ze dzisiaj do 12 dostaraczaja swiadectwa a komisja dopiero jutro urzeduje :/ ale wiesz zeby chociaz orientacyjnie powiedziala ile osob potwierdzilo np 50 % to wiemy ze 40 kilka miejsc jest wolnych, bede probowal sie dodzwonic ;p niedlugo bede na " Ty z tymi paniami tyle maili i telefonow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dzieweczka_z_laseczka Re: ostateczny prog AMG 03.08.06, 11:41 heh,no dokladnie,ale panie dosc miłe,wiec nie jest taki strach tam dzwonic;jak cos bedziesz wiedziec,to napisz Odpowiedz Link Zgłoś