Dodaj do ulubionych

Dobra rada wujka Sama

IP: *.telsten.com / 195.205.6.* 31.07.06, 12:35
Jezeli nie dostales sie na wymarzona uczelnie nie rezygnuj z marzen.
Najgorsze co mozna zrobic to isc gdzies przezimowac rok na jakiejs cienastej
uczelni lub kierunku. Sam wiem to z doswiadczenia wlasnie koncze uczelnie
techniczna z tytulem inzyniera a juz skladam papiery na ekonomie bo to moje
zycie ... Nie popelniaj mojego bledu !

Zamiast isc na taki kierunek lepiej wyjechac na rok za granice , Anglia lub
Usa Nowa Zelandia Australia. Sam dowiesz sie co chesz robic . Nic co jest
oczywiste w tej chwili nie musi byc jedyna prawda !
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek19 Re: Dobra rada wujka Sama IP: 80.51.56.* 31.07.06, 13:05
      taa.....świetny pomysł tylko w praktyce do bani!!!!
      • Gość: cxc Re: Dobra rada wujka Sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:08
        taak w australi owcom dupy myć
      • Gość: pwnd Re: Dobra rada wujka Sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:10
        ano do bani ;) Nie dość że rodzice by mnie wydziedziczyli i zmienili nazwysko
        to jeszcze wojo by się za mną uganiało a włosów dobrowolnie nie oddam. Praca za
        granicą dobrą rzeczą jest, ale tylko sezonowa. Jak zostajesz na dłużej to nie
        masz do czego wracać - wypadasz z rynku pracy bo nie masz papierów, studiów też
        bo wkońcu wyjechałeś pracowac ;)
        • Gość: nie rezygnujcie Re: Dobra rada wujka Sama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:14
          masz racje sama to przerabiałam;)Pzdr. ja tez za rok znowu na ekonomię:)
          • Gość: ja Re: Dobra rada wujka Sama IP: *.ecs / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 13:35
            jak wyjedziesz za granicę, to się nie przygotujesz do poprawy nowej matury i za
            rok w rekrutacji znów cię kopną w tyłek. ja mam zamiar iść na zaoczne na
            kierunek, który pomoże mi w poprawie matury z jednego przedmiotu plus uczyć się
            w domu. załatwię sobie też jakiś staż, bo to doświadczenie. z marzeń na pewno
            nie zrezygnuję:) startuję za rok tam gdzie chcę jeszcze raz.
    • Gość: trzpień Re: Dobra rada wujka Sama IP: *.kat.3s.pl 01.08.06, 10:52
      jakąś agencję pracy reklamujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka