Dodaj do ulubionych

Pomózcie! PP czy Pwr

IP: *.asta-net.com.pl 01.08.06, 14:44
Dostałem się na Politechnikę Wrocławską na Infe na wydziale Informatyki i zarządzania. W Poznaniu na to samo mnie jednak nie przyjęli, ale dostałem propozycję studiów na Automatyce i Zarządzaniu.
Nie wiem co mam zrobić, bo od początku bliższy byłem Poznaniowi bo mam tu 3x bliżej i mnóstwo znajomych. Pwr oferuje mi za to jednolite studia(5 lat), a PP II-stopniowe...
Sam nie wiem co wybrać. Pomóżcie!
Z góry dzięki za szczere odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Dymo Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.netblok.pl 01.08.06, 14:54
      Naturalnie Wroclaw. Ladniejsze miasto, wysoki poziom, jendolite studia.
      • Gość: kkk Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 15:14
        Czy ladniejsze i bardziej atrakcyjne ? Mozna sie spierac. Te dwustopniowe sa na
        wszystkich kierunkach na PP.
        Musisz przeanalizowac wszystkie + i - podjecia studiow we wrocku i poznaniu.
        • Gość: Dymo Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.netblok.pl 01.08.06, 17:11
          To sie spieraj :P PWr jest wyzej w rankingach, pozatym nie trzeba sie bawic z licencjatem+magisterka tylko z magisterka. Wrocek jako miasto ciagle sie reklamuje i powoli, bo powoli, ale goni Warszawe.
          • Gość: kp do DYMO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:11
            Wrocek jako miasto ciagle sie reklamu
            > je i powoli, bo powoli, ale goni Warszawe.

jak już to Wrocek goni Poznań a Poznań goni a raczej przegania Warszawę

Czerwiec to kolejny miesiąc, w którym w Poznaniu i całej Wielkopolsce spadało bezrobocie: w stolicy województwa wyniosło 5,5 proc., a w regionie 12,9 proc. Co najważniejsze, spadek jest systematyczny, a wyraźne przyspieszenie obserwujemy od początku tego roku.
            Czerwiec był kolejnym miesiącem, w którym bezrobocie spadało u nas szybciej niż u liderów - jeśli wszystko dobrze pójdzie, a dynamika spadku utrzyma się na stałym poziomie, już za dwa miesiące mazowieckie i Warszawa będą oglądać nasze plecy.

źródło: miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,3521610.html
    • Gość: liliq Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: 217.11.131.* 01.08.06, 15:23
      Wrocław. PWR jednak w rankingach uczelni lepiej wypada.
    • Gość: Mia Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.giganet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:10
      tez mi sie wydaje ze Wrocław.
    • Gość: nn22 Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 18:47
      wrocław!
      • Gość: ager Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.asta-net.com.pl 04.08.06, 21:24
        nastawialem sie na Wrocław i tam tez sie udam:)
        thx wszystkim za pomoc
        • Gość: dandy Re: Pomózcie! PP czy Pwr IP: *.crowley.pl 05.08.06, 12:19
          polibuda wroclawska moze jest i wzyej w rankingu od poznania ale zalezy jaki to
          rnaking
          natomiast bez watpienai wydzuial informatyczny na polibudzie poznanskeij jest
          jednym znajlepszych wkraju
          swiadczy chocby o tym ze chlopcy z poznanskeij wygrali jakis tam konkurz
          informatyczny a microsoft rozbudowuej sie kolo poznania
          wiec ci z poznanai maja tam szanse na prace praktyki staz
          zastanow sie na powaznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka