Dodaj do ulubionych

"Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj

• Gość: mona Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 20:21
      szukam wspollokatorki do 2-pokojowego mieszkania na bartodziejach
      • Gość: jak85 Re: Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:39
        A może być wspóllokator?
      • Gość: mmm Re: Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:51
        ja ja ja:)
        juz napisalam w tamtym poscie:)
        • Gość: mona Re: Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:56
          a w jakiej cenie Ci odpowiada?
          • Gość: mmm Re: Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 14:02
            byloby dobrze gdyby cena nie przekraczala 400 zl od osoby za miesiac...
            :)
            • Gość: mona Re: Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:54
              odezwij sie na monis-wloc@tlen.pl porozmawiamy o szczegolach ;)
              • Gość: mmm Re: Bydgoszcz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:57
                wyslalam wiadomosc:)
    • Gość: Marta86 Sosnowiec!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 20:49
      pilnie poszukuję współlokatorki do wspólnych poszukiwań mieszkania w sosnowcu!
      obdzwoniłam już parę ofert ale jak na razie jedyne sensowne to te dla
      dwóch/więcej osób..
    • alena-m Bydgoszcz 19.08.06, 16:48
      szukam wspollokatorki do mieszkania na wyzynach. gg 4496697
      • Gość: iza Re: Bydgoszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:18
        czy nadal szukasz wspólokatorki?
    • agata_85 Katowice Ligota 19.08.06, 19:52
      Poszukuje 3-pokojowego (lub wiekszego) mieszkania do wynajecia w Katowicach-
      Ligocie, jak najbliżej Akademii Medycznej.
    • volano1 warszawa 19.08.06, 21:41
      szukamy spokojnej wspolokatorki do 2 pokojowego mieszkania na kabatach, 3
      minuty do metra i tesco.udostepniamy caly jeden pokoj...cena o 500zl
      • Gość: anja Re: warszawa IP: *.ynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:15
        Witam, a od kiedy pokój byłby do wynajęcia?
        • Gość: volano1 Re: warszawa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.08.06, 20:52
          pokój dostepny własciwie to juz w tym tygodniu...ale taka optymalną powiedzmy
          datą jest 28.08...jesli pozniej to moze byc od pazdziernika ale to
          najpozniej...pisz na adres volano@interia.pl
    • Gość: kolarz87 Re: "Szukam współlokatora" zamieszczamy tutaj IP: 80.54.27.* 20.08.06, 14:51
      Również szukam lokum w okolicy Wydziału Nauk Społecznych we Wrocławiu.
      Jeśli ktoś ma wolne miejsca i chce mnie przyganąć to piszcie na
      gg 3399452. Z góry dziękuję - pozdro.
      • mary_blueberry LUBLIN 20.08.06, 15:01
        Szukamy 4-tej dziewczyny (najlepiej studentki KUL)do 2 pokojowego mieszkania
        studenckiego. W jednym pokoju mieszkaja dwie studentki UMCS-u, a w drugim
        studentka anglistyki na KUL-u poszukująca współlokatorki. Mieszkanie znajduje
        się bardzo blisko centrum ( 10 min na piechtę do KUL-u i jakies 4 min do
        Krakowskiego Przedmieścia) Cena 250zł+ to co zużyjemy (gaz, prąd, woda dzielone
        oczywiscie przez 4) Zainteresowanych prosimy o kontakt gg 1346341 i 7650405
        (pomimo statusu niedostępny) Ewentualnie tel. 693854998
        :))
    • Gość: 5345475 Szukam wspollokatorki/wspollokatorek - Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:53
      Jak w tytule: szukam milych dziewczyn do dzielenia ilustam metrow
      kwadratowych w sympatycznej i przyjaznej atmosferze :)
      • Gość: LUBLIN Re: Szukam wspollokatorki/wspollokatorek - Wrocla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:50
        Poszukuję współlokatorki do pokoju dwuosobowego (ul. Probostwo) Mieszkanie jest
        duże i wpelni umeblowane na spokojnej i bezpiecznej okolicy z bardzo dobrym
        dojazdem do każdej uczelni. Chętnych zaprazszam na gg: 7456470
        • Gość: gingeri LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:52
          Poszukuję współlokatorki do pokoju dwuosobowego (ul. Probostwo) Mieszkanie jest
          duże i wpelni umeblowane na spokojnej i bezpiecznej okolicy z bardzo dobrym
          dojazdem do każdej uczelni. Chętnych zaprazszam na gg: 7456470
          • Gość: Dugo Re: LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 01:33
            > Poszukuję współlokatorki do pokoju dwuosobowego (ul. Probostwo) Mieszkanie jest
            >
            > duże i wpelni umeblowane na spokojnej i bezpiecznej okolicy z bardzo dobrym
            > dojazdem do każdej uczelni. Chętnych zaprazszam na gg: 7456470

Spokojnej i bezpiecznej dzielnicy??????? Toż to koło Lubartowskiej, Probostwo to
            jedna z tych nielubianych i niechlubnych ulic! Bezpiczna okolica... okolica
            Lubartowskiej! No śmieszna jesteś
    • czytelnik_wtorkowy POZNAŃ 21.08.06, 15:01
      Szukamy współlokatora/ki do trzypokojowego mieszkania na Starym Mieście w Poznaniu - jestem studentką filologii szwedzkiej, a mój chłopak angielskiej, pierwszy rok, niepalący, względnie spokojni. ;)
      Gadu gadu: 1224218.
      • czytelnik_wtorkowy Re: POZNAŃ 29.08.06, 13:52
        niekatualne :)
    • Gość: zig >>>Katowice<<<<<szukam lub dolacze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:19
      Szukam ludzi z kim moglbym zamieszkac lub dorzucic sie do czynszu.Jestem
      studentem I-ego roku AE,kompromisowy bez uzaleznien!!!!!Jesli macie oferty lub
      tez szukacie piszcie:

erwidiusz@o2.pl

Pozdrawiam!!
    • andziulla1 OLSZTYn mieszkanie 22.08.06, 10:33
      Szukam mieszkania!!!!!!!!! Jeżeli ktoś szuka współlokatorki to jestem
      chętna.Będę studiowała weterynarie!!!!! Mo0je gg 2191242 a mój mail:
      andzia_wow@buziaczek.pl
      • Gość: Marx Re: OLSZTYn mieszkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 18:14
        Ja też szukam współlokatora (no i mieszkania) w Olsztynie blisko Kortowa. Będę
        studiował dziennikarstwo na UWM. Najlepiej gdyby ktoś był z Wydziału
        Humanistycznego pisac na gg 2115513 mail: delron@o2.pl tel. 501102750
    • neti123 Re: "Szukam współlokatorki" Warszawa 22.08.06, 14:27
      Jestem studentką I roku UKSW, szukam pokoju, najlepiej w mieszkaniu studenckim,
      gdyby komuś brakowało osoby do lokum to jestem chętna. Cena do 500 zł
    • Gość: abc Mocno pilnie - współlokator Wrocław - WNS IP: 80.54.27.* 22.08.06, 21:13
      Mocno, pilnie szukam współlokatora. Miejsce jest dobre (Wrocław, Karłowice)
      koszt 300-400 zł (w zależności od wariantów). Szukam chętnych, więcej info na
      maila.
      • Gość: M. Re: Mocno pilnie - współlokator Wrocław - WNS IP: *.gress.com.pl 25.08.06, 15:17
        do abc- jeżeli wciąż aktualne,prosze o info na: enmorarse@hotmail.com
    • Gość: Jarooo Warszawa IP: *.zamosc.mm.pl 23.08.06, 01:57
      Razem z kolegą szukamy 2 wspołlokatorów/ek lub pokoju w mieszkaniu studenckim.
      Obaj jesteśmy studentami I roku - ja UW, kolega Politechniki. gg: 3011595
      • Gość: marysia Re: Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:26
        Hejka! a ja szukam pokoju w mieszkaniu studenckim. towarzystwo moze byc
        mieszane:) zaczynam I rok stomatologii na AM. Jestem jak to sie mówi "do tańca
        i do różańca" - nie mam nic przeciwko imprezom, a jak trzeba to sie ucze:p
        najlepiej zeby w cenie byly wliczone wszystkie oplaty. pozdrawiam na ra
        monaliska@wp.pl
    • kasiaavon ŁÓDŹ-szukamy współlokatorki, mieszkanie juz mamy 23.08.06, 14:33

Cześć, jestesmy dwoma dziewczynami ,w tym roku zaczynamy studia w Łodzi.
      Znalazłysmy już MIESZKANIE STUDENCKIE .Poszukujemy współlokatorki do mieszkanie
      M-4 (56m kwadratowych) . Mieszkanie jest na Balutach, blisko centrum, osiedle
      Żubardź (niedaleko Manufaktury), 15 minut tramwajem do Galerii centrum.
      Mieszkanie jest w bloku czteropietrowym, ma wymienione okna na plastikowe.
      Wolny Pokoj jest w miarę duży, znajduje się w nim sofa, krzesla, ława, szafa,
      wszystko to co potrzebne studentce.
      Wynajem wraz z czynszem wynosi 800 zl plus media ok. 100 więc wychodzi po 300 zl
      na osobe co miesiac.

p.s szukamy lokatorki która również zaczyna pierwszy rok

Bardzo proszę o pilny kontakt
      Numer gg 7079201
      kasiaavon@gazeta.pl

• Gość: jaaa Re: ŁÓDŹ-szukamy współlokatorki, mieszkanie juz m IP: 82.139.9.* 01.09.06, 14:58
        A co bedziecie studiowac?
    • maalwinka Warszawa! 24.08.06, 20:27
      Dwie studentki I roku Akademii Pedagogicznej szukają dwóch, samodzielnych,
      pokojów. Najlepiej na Ochocie, Mokotowie, Woli, lecz niekoniecznie. Z opłatami
      do 430 złotych.

Kontakt: maalwinka@gazeta.pl
      • Gość: Maalwinka Re: Warszawa! IP: *.kwidzyn.mm.pl 26.08.06, 16:23
        Tym razem szukamy pary do trzeciego pokoju! :)))
    • bbiedrooneczkaa Wrocław 25.08.06, 22:13
      Witam

Poszukuję lokum w okolicach ulicy Strzegomskiej (tak, do 3-4km). Może to być
      pokój w mieszkaniu studenckim, kawalerka lub cokolwiek innego... :) Interesuje
      mnie osobny pokój. Jeśli ktoś jest zainteresowany wynajmem w tych okolicach
      także proszę o kontakt... razem raźniej (i taniej ;) ). Jestem spokojna, nie
      palę... zresztą, zainteresowanym podaję namiary:

@: vinnie@vp.pl
      GG: 1948995

ps. Będę studiować na DSWE - dziennikarstwo -> media cyfrowe. Studenci z tej
      uczeli b. mile widziany :)))

Pozdrawiam.
      • Gość: Patrycja Białystok-chcę być współlokatorką1rok stomatologii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:01
        Najbardziej zalezy mi na osobach z Domu Studenckiego nr 1 w Białymstoku.
        • to.julia Re: Białystok-chcę być współlokatorką1rok stomato 08.09.06, 23:29
          Patrycjo, jaką magię kryje DS1?
    • Gość: Kamila Katowice-szukam pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:19
      bezkonfliktowa studentka szuka pokoju w centrum
      • Gość: edi Re: Katowice-szukam pokoju IP: *.kat.3s.pl 30.08.06, 10:07
        Czesc,mam wolny pokoj w mieszkaniu na Koszutce edi017@op.pl
        • Gość: karolina Re: Katowice-szukam pokoju IP: *.man.busko.pl 12.09.06, 15:42
          szukam pokoju do wynajęcia w katowicach moje gg 6304109
        • 10miron Re: Katowice-szukam pokoju 15.10.15, 10:24
          Witam, jak kupiłem mieszkanie w Opolu na Przylesiu od www.blockpol.pl/ i szukam osób zainteresowanych wynajmem. Proszę o kontakt zainteresowanych.
    • Gość: waggle Kraków szukam pokoju 2-osobowego IP: *.telkonet.pl 26.08.06, 15:19
      Szukam pokoju 2-osobowego dla dziewczyn. Jesli chodzi o dzielnice to Bronowice,
      łobzów, Azory, Olsza, Grzegórzki, Kleparz, Podgórze... Fajnie by było gdyby w
      pokoju były dwa oddzielne łózka. Jesli chodzi o cenę to 350 zł/os ze wszystkim.
      Z góry dzięki za zainteresowanie prośbą i odpowiedzią.
      mój adres mail: waggle@poczta.fm
    • Gość: akne1@gazeta.pl Wrocław - blisko dworca PKS/PKP / instytutu psych IP: *.telkonet.pl 27.08.06, 12:30
      Poszukuję osoby (dziewczyny :P) chętnej do wspólnego wynajęcia pokoju. Najlepiej w cenie do 320 zł!
    • Gość: Olga OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:40
      Czy ktoś chciałby wynająć mieszkanie w Opolu?
      A może ktoś szuka współlokatorki? ;)
      • Gość: marta Wrocław dziewczyna szuka stancji/pokoju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:46
        Poszukuję miejsca w pokoju 2 osobowym w mieszkaniu studenckim lub na stancji.
        Najlepiej okolice AWF ale mogą być również okolice pl. Grunwaldzkiego.
        Proszę pisać na maila : elafan@o2.pl
    • Gość: Ania toruń toruń toruń toruń IP: *.home.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 22:29
      Witam, jestem studentką prawa, co prawda zaoczną, ale poszukuję czegoś stałego i
      na wekendy. Jestem w stanie płacić za cały miesiac z góry, a być tylko w sobotę
      i niedzielę. Może być pokój 2 osobowy. Wydaje mi się, że to dobre rozwiązanie,
      ponieważ współlokatorka będzie miała przez cały tydzień wolny pokój i spokój :-)
      Najlepiej preferuje pokój w jakiejś kamienicy lub blisko ul. Gagarina

schizma3@wp.pl
      • Gość: kamil Wroclaw,ul zachodnia IP: *.68.75.190.debica75.tnp.pl 28.08.06, 11:50
        2 wolne mieksca w pokoju dwuosobowym,doskonala lokalizacja, mieszkanie
        umeblowane, wyposazone, lazienka po remoncie,kontaktt tel. 696252109
      • Gość: Magda Re: toruń toruń toruń toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:12
        hej, wysłałam Ci wiadomość na wp. Pzdr!
        !
    • Gość: kaukaska GDAŃSK!! Szukam współlokatorki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:48
      Szukam współlokatorki (najlepiej studentki) do wynajęcia kawalerki lub małego
      mieszkania w Gdańsku, najlepiej w Gd. Oliwie, Przymorzu, Zaspie. Stamtąd jest
      blisko do wydziału filologii i prawa/administracji.
      Jeśli jakaś dziewczyna jest w podobnej sytuacji i to proszę o kontakt na
      maila captainclaw@wp.pl Może się dogadamy :))
      Pozdrawiam :)
    • panna_anna19 Poznań 28.08.06, 23:54
      Poznań (Łazarz): miejsce dla studenta w mieszkaniu studentów I roku WL1, w
      pokoju dwuosobowym. Poszukuję spokojnej i bezkonfliktowej, niepalącej osoby.
      Cena: 275 zł + opłaty (gaz, prąd, woda). Mile widzinany student I roku WL1.
      • Gość: Aśka Re: Poznań IP: *.poczta.lublin.pl 29.08.06, 13:41
        Szukam wspollokatorki - nie mam jeszce nic na oku, ale tak do 350 zl, piszcie
        do mnie askam8@wp.pl bede studiowac na UAM-ie germanistyke wiec jakby co
        chcialabym gdzies w okolicach Aleji NIepodleglosci.Pozdro
      • casy20 Re: Poznań 31.08.06, 11:23
        czy może być jedna studentka farmy lub 3 studentki 1 farma + 2 biotechnologia
    • anegdocia Kraków, tylko weekendy 29.08.06, 14:16
      Potrzebuje lpzeczka i lazieneczki tylko na-co-2 weekend :) Prosze o kontakt gg
      1823881
      • Gość: Natalia Poznan-Wynajmę studentkom pokoj 2 osobowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:08
        Wynajmę spokojnym i bezkonfliktowym studentkom pokoj 2 osobowy w Poznaniu na
        Osiedlu pod Lipami. Cena za miejsce to 350 zł + opłaty( w tym prąd, woda, CO
        oraz internet ok 50 zł). Mieszkanko w pelni umeblowane, nowe budowncitwo.
        Kontakt-608 748 557
    • kihotka wroclaw! 29.08.06, 23:21
      To i ja napisze ze szukam pokoju 1 osobowego w okolicach AE.Najchetniej w
      mieszkaniu studneckim:) a moze ktos kto szuka wspolokatora to przeczyta i sie
      odezwie. Moje gg:1797639

sorka ze jeszcze raz ale tam umiescilomi sie pod czyims ogloszeniem:)
      • Gość: akne1@gazeta.pl Re: wroclaw! IP: *.telkonet.pl 30.08.06, 15:08
        Jeśli jesteś dziewczyną to odezwij się na maila :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka