Dodaj do ulubionych

Segregator czy kolonotatnik :P

IP: *.chello.pl 16.08.06, 14:23
Proste pytanie::: co jest wygodniejsze do prowadzenia notatek na studiach -
segregator czy kolonotatnik ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysio Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:27
      prosta odpowiedz:gliniana tabliczka plus dłutko
      plusy:
      wyjatkowa trwałość
      minusy:
      nie można jej skserować;(
      pozdrawiam
      • negativeburn Re: Segregator czy kolonotatnik :P 16.08.06, 14:37
        lol ja uzywam tego samego co w lo i zyje... moze za niedlugo beda posty jak na
        studiach używa się muszli klozetowej... ROTFL
    • Gość: jukino Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:16
      Sory, ale muisze to powiedzieć. Jesteś żenująca..
      • Gość: jukino Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:17
        oczywiście było to skieroane do autorki tego tematu
        • saga1985 "żenująca"? 16.08.06, 18:28
          Przymiotnik "żenująca" pochodzi od słowa: żenować czyli: wprawiać w
          zakłopotanie, pozbawiać pewności siebie; onieśmielać, krępować. To miałaś na
          myśli?
          Źródło: Słownik języka polskiego, Wydawnictwo PWN
          • Gość: pfff Re: "żenująca"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:35
            jej głupota wprawiła w zazenowanie czyli zakłopatanie-proste
            • saga1985 Re: "żenująca"? 16.08.06, 20:41
              Jesteś zakłopotany z powodu jednego prostego pytania?
              • Gość: Aga Re: "żenująca"? IP: *.cnb.com.pl 16.08.06, 20:57
                Nie tyle z powodu pytania, ile z tego, że ktoś może je zadać. :)Głopta innych
                potrafi zawstydzać...
                • saga1985 Re: "żenująca"? 16.08.06, 21:07
                  To ja chyba jakaś mało wrażliwa jestem :). Odniosłam wrażenie, iż Pani mówiąca,
                  że Autorka jest "żenująca" chciała raczej powiedzieć "jesteś głupia". Stąd też
                  moje pytanie czy "żenująca" jest tutaj właściwym słowem.
                • Gość: pfff Re: "żenująca"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:16
                  sądze podobnie jak Aga,
                  a ty Saga przywdziej zbroję i pogalopuj rycerzować gdzie indziej;D
                  • saga1985 Re: "żenująca"? 16.08.06, 21:25
                    :P
    • Gość: Aga Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.cnb.com.pl 16.08.06, 15:39
      Prosta odpowiedź: to, co jest wygodniejsze dla ciebie. Przez dziewiętnaście lat
      zywota takie rzeczy mniej więcej się wie.
      PS. Dla mnie najwygodniejsze są zeszyty, małe, każdy do innego przedmiotu - i
      co?
      • Gość: kasia Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:34
        popieram.
        student zawsze ma w sobie troche lenia...
        ja swego czasu myslalam o prowadzeniu zeszytów 16-kartkowych. było by akurat
        idealnie na jeden wykład + lista zadan do wykładu.
        • Gość: Zeszycik Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.chello.pl 16.08.06, 17:40
          Eyy... Jak komus sie nie podoba to po prostu niech nie odpowiada !!! Ja wiem co
          chce, po prostu czysta ciekawosc - pytam co kto woli :D Przeciez nie bede sie
          kierowal tym, co inni wola. Ja wybieram to co JA lubie.
          • negativeburn Re: Segregator czy kolonotatnik :P 16.08.06, 17:41
            PiS czy PO ?
          • Gość: spieluhr Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:44
            pita fanta ,bądż bambucza !
          • Gość: Aga Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.cnb.com.pl 16.08.06, 17:45
            Nie pytałeś, co kto woli, a - co wygodniejsze, a na to odpowiedź dla ciebie
            właściwą znasz tylko ty.;)
            • Gość: Zeszycik Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.chello.pl 16.08.06, 20:18
              To przepraszam :PP W takim razie - czego uzywacie do robienia notatek :) Sonda,
              ankieta czy jak kto woli :D
    • Gość: Leeeeepek Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.is.net.pl 16.08.06, 17:43
      coraz głupsze pytania zadają ci przyszli studenci,to jakas paranoja-era giertcha
      ;P:P:P:P
      • Gość: Zeszycik Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.chello.pl 16.08.06, 20:21
        To chyba TY jestes coraz glupszy. Jakbys mial troche rozumu, to po prostu
        odpowiedzialbys na pytanie, a nie wywodzil sie nad glupotami. Nigdzie nie bylo
        pytanie czy to jest fajny temat czy nie. A to pytanie powtarzam, z czystej
        ciekawosci, tak jak inni robia sondy, ankiety itp.
        • Gość: Pan Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.is.net.pl 16.08.06, 23:40
          KOles, wybacz, ale to o co pytasz jest żałosne :| sam spróbuj w czym ci sie
          lepiej pisze a nie zadawaj tak durnych pytan.
          • Gość: Zeszycik Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.chello.pl 16.08.06, 23:52
            Czytac nie umiesz, czy co ??? Powiedzialem ze w czym ja bede pisal to sobie sam
            wybiore. A tutaj po prostu pytam z ciekawosci co inni wola. Nie kieruje sie
            zdaniem innych - mam swoje. A jak nie odpowiadasz na pytanie, to namadrzej
            byloby jakbys w ogole sie tutaj nie wypowiadal...
            • Gość: Pan Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.is.net.pl 17.08.06, 00:35
              ojej- to ja wole zeszyt Panie Zeszyciku :D
    • pretensja_19 Re: Segregator czy kolonotatnik :P 16.08.06, 18:06
      Wiesz co... Zastanow sie nad soba
    • Gość: lili Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:17
      najlepsze są notatniki elektroniczne: masz ekranik, na który kładziesz kartkę, na której piszesz, na koniec wszystko zapisujesz automatycznie w notatniku, a kartkę oddajesz komus kto nie notował lub poprostu wyrzucasz ;)
    • Gość: ...... Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.matmed.pl / 213.17.237.* 16.08.06, 21:30
      A ja ci odpowiem, kołonotatnik, ale najlepeije bez mozliwości wyrwania kartek:/
      bo wtedy wszystko mi się jakoś trzyma...
      segregator odpada:/ nielubie ich
      • Gość: to ja Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:33
        Każdy ma inne preferencje. Ja wszystkie notatki robię na kartkach od
        segregatora- te ważne są zawsze pod ręką, łatwo się z nich uczyć, można potem
        dokładać inne notatki, np. z książek. Minusem jest to, że trzeba je numerować
        żeby się nie pomieszały.
        • Gość: m3lm4k Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.opticom.pl 17.08.06, 01:05
          Re: Segregator czy kolonotatnik :P
          Autor: Gość: Zeszycik IP: *.chello.pl
          Data: 16.08.06, 20:18 + dodaj do ulubionych wątków
          --------------------------------------------------------------------------------
          To przepraszam :PP W takim razie - czego uzywacie do robienia notatek :) Sonda,
          ankieta czy jak kto woli :D

A dlugopisem sie posluguje, o ! :)

• Gość: Zeszycik Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.chello.pl 17.08.06, 11:04
            Sam dlugopis, i nic wiecej... hmm - interesujace :D
            • Gość: dyskotekagra Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.mtm-info.pl 17.08.06, 12:07
              Najpierw odpowiem, zebys sie nie czepial: kolonotatnik. :)

A teraz zapytam?? Po co ten watek (bo ta Twoja ciekawosc wydaje mi sie lekko
              dziwna, a naprawde dziwne wydaje mi sie Twoje dazenie do uzyskania odpowiedzi
              graniczace z obsesja. Czy ten watek to zart??
              • Gość: Zeszycik Re: Segregator czy kolonotatnik :P IP: *.chello.pl 17.08.06, 16:10
                Zadna obsesja :PP Czysta ciekawosc, i nic wiecej :D Wiem ze glupie, ale czasami
                jak mi odbije, to tak bywa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka