Dodaj do ulubionych

formularz-potwierdzenie (????)

21.08.06, 14:03
włącza sie Wam formularz-potwierdzenie na waszym koncie ????????
bo u mnie cosik się nie chce ...nie wiem czemu
Obserwuj wątek
    • juska69 Re: formularz-potwierdzenie (????) 21.08.06, 17:27
      musisz poczekać az wejdzie ci stronka ja tez myslalam ze nie chce mi wejśc ale
      poczekala i dlo rade pozdrawiam=)
      • meggi87 Re: formularz-potwierdzenie (????) 22.08.06, 13:30
        po dłuższym czasie jedynie wyskakiwało mi żebym wpisala jaką miałam ocene z języka łacińskiego i inne języki to trzeba zrobić test na wybranym języku czy jak???? odpiszcie
        • francin0 Re: formularz-potwierdzenie (????) 22.08.06, 15:09
          Tak trzeba uzupełnić informacje o ocenie z języka łacińskiego (np. brak) a
          następnie wypełnić test z języka, który przyporządkuje Cię do odpowiedniego
          poziomu no;)
    • lukario Re: formularz-potwierdzenie (????) 22.08.06, 15:51
      A tak w ogóle to przyjdzie jeszcze jakiś list z wiadomością że przyjęli w II
      naborze czy tyle co w internecie napisane?
      • balbina871 Re: formularz-potwierdzenie (????) 23.08.06, 12:22
        no właśnie bo ja żadnego listu nie dostałam i nawet nie weim co tam mam wysłać
        teraz, może ktos wie??
        • juska69 Re: formularz-potwierdzenie (????) 23.08.06, 12:42
          mamy czekac na polecony bo musza nam przysłac "okladke" zreszta pisali na stronce , że dostaniemy polecony;p
          • kasiarzynka87 Re: formularz-potwierdzenie (????) 23.08.06, 13:58
            dokumenty mamy złożyć ponoć do 25 sierpnia a tu listonosza ani widu ani słychu:(
    • meggi87 Re: formularz-potwierdzenie (????) 23.08.06, 14:08
      ja też jeszcze nie dostałam zawiadomienia listownie jednak znalazlma to na stronce...a dokładniej tam gdzie jest tekst---->

"Informacje na temat decyzji Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej w sprawie przyjęć na miejsca zwolnione przez kandydatów
      rezygnujących ze studiów są dostępne w szczegółach wybranego kierunku (Rekrutacja -> Wybrane -> Szczegóły kierunku)"na
      koncie to nizej jest niebieski napis WIĘCEJ i tam znalazłam tą informacje że to 1 września ---->>

Jeżeli Kandydat składał podanie do Komisji o przyjęcie na kierunek, na który wcześniej nie dokonywał rejestracji, decyzja - jeśli
      jest pozytywna - znajduje się w szczegółach kierunku, na który były pierwotnie składane dokumenty.

Jeżeli na koncie nie pojawiła się żadna zmiana, oznacza to, że decyzja Komisji jest negatywna na wszystkie kierunki, na które było
      składane podanie.

Pisemne decyzje Uczelnianej Komisji Rekrutacyjnej są wysyłane pocztą. W przypadku decyzji pozytywnej dokumenty potwierdzające
      podjęcie studiów należy złożyć w odpowiednim dziekanacie do 1 września 2006 r. Spis dokumentów jest podany w decyzji wysyłanej
      listownie.
      Zobaczcie też powinniście mieć;)
      • kasiarzynka87 Re: formularz-potwierdzenie (????) 23.08.06, 14:15
        ino jest:) dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka