Dodaj do ulubionych

Co na koncentracje?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:02
polećcie coś oprócz czekolady i amfy
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Co na koncentracje? IP: *.cnb.com.pl 30.08.06, 13:04
      Kawa i plusz active. I dobre warunki do kucia :)
      • Gość: ? Re: Co na koncentracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:16
        a oprócz kawy?
        • Gość: :> Re: Co na koncentracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:18
          seks
          • Gość: ? Re: Co na koncentracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:26
            hehe dobre ale czasu brak;p
            • Gość: kali Re: Co na koncentracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:29
              bilomag
              • Gość: aga Re: Co na koncentracje? IP: *.litnet.osi.pl 30.08.06, 13:31
                a ten bilomag to trzeba duzo wczesniej brać czy w dzien kiedy zaczynamy kuc
                wystarczy?
                • Gość: B. Bilomag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:22
                  Bilomag poprawia pamięć i koncentrację. Skuteczność obserwuje się przy
                  stosowaniu przez dłuższy czas.
                  Poza tym myślę, żę nie ma co uczyć się po nocach. Sen jest bardzo ważny.
    • Gość: themaxmaster Re: Co na koncentracje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:32
      kawa, zielona herbata, odrobina ruchu, gimnastyka adrenalizująca, w skrajnych
      przypadkach w najtrudniejszych momentach efedrynowe preparaty- tussipect.
      • Gość: aga Re: Co na koncentracje? IP: *.litnet.osi.pl 30.08.06, 13:39
        tussipect to chyba syrop dla dzieci? prawda?? pomaga?
        • Gość: Monika Re: Co na koncentracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:40
          tak syrop ale działa jak speed,uwazaj na to
          • Gość: aga Re: Co na koncentracje? IP: *.litnet.osi.pl 30.08.06, 13:43
            ale polecacie go czy nie??
            • Gość: lena Re: Co na koncentracje? IP: *.75.58.133.brzesko58.ptc.pl 30.08.06, 13:49
              Nie. Ja polecam nauczyć się jak się uczyć;) Samo wkuwanie jest bez sensu, bo
              polega na mechanicznym powtarzaniu czegoś co i tak zapomnisz- chyba że o to
              właśnie chodzi: żeby zdać i zapomnieć, to w takim przypadku dobre.. Na szybkie
              i trwałe zapamiętywanie najlepsze są mnemotechniki. Jeśli nauczysz się jak
              wykorzystywać Twoją pamięć to będzie ona Twoim sprzymierzeńcem bez dodatkowych
              wspomagaczy;)
              pozdr.
            • myszo-skoczek Re: Co na koncentracje? 30.08.06, 22:30
              Gość portalu: aga napisał(a):

> ale polecacie go czy nie??

nie polecamy
              zawiera on pochodna amfetaminy i uzaleznia
              w sumie działanie takie jak przy stosowaniu amfy
        • Gość: themaxmaster Re: Co na koncentracje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:51
          to efedryna, na dluzsza mete szkodliwa, na krotki okres czasu daje powera
          • blue_fire guarana 30.08.06, 15:18
            Guarana jest najlepsza, efekt zdecydowanie lepszy od kawy, a lepiej
            przyswajalna i działa 8 godzin (oczywiście zależy od ogranizmu, mówię o
            własnych doświadczeniach).

Brałem ten specyfik kiedy ostro trenowałem bieganie i triathlon, a później
            zacząłem brać ten "boski" proszek, kiedy nadchodziły dni zmęczenia,
            wyczerpania, niewsypania i miałem problem z koncetracją. To naprawdę pomaga i
            potrafi postawić na nogi w bardzo szybkim tempie, bo po już 30 minutach czuć
            przypływ energii, a co najważniejsze, od kiedy zacząłem brać guaranę miałem
            mocniejszy sen i rano czułem się naprawdę wypoczęty, czasami tylko po 4-5
            godzinach snu. W smaku jest okropna (..wrrr..), nawet po roku brania guarany
            nie mogę sie przyzwyczaić, ale pół łyżeczki 3 razy w tygodniu można przeżyć.
            Nie zalecałbym brania guarany cześciej, bo osobiście znam przypadek
            uzależnienia się od guarany. Kolega brał guaranę rano i popołudniu przez okres
            3 miesięcy, efekt był taki, że schudł, zaczął cierpieć na bezsenność i miał
            problemy z koncetracją i siadła mu kondycja, co było w jego przypadku tragedią.
            Ale jak mówi mądre przysłowie: "WSZYSTKO Z UMIEREM"!!!
            Nie sprzedaję tego specyfiku, więc nie mam korzyści z jego zachwalania, ale
            chciałbym pomóc osobom, które miewają takie problemy, które mnie dosięgnęły. Ja
            zaopatrzyłem się w guaranę w internecie, nie wiem czy dostępna jest w aptekach,
            może można ją spotkać w sklepach zielarski, ale też tego nie jestem pewien.

Pozdrawiam
    • negativeburn Re: Co na koncentracje? 30.08.06, 15:27
      lecytyna
      • Gość: fff [...] IP: *.autocom.pl 30.08.06, 16:21
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: tomek polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:54
          polecam "memory formula" firmy ortis na 3 dni przed ostra nauka, 2 tabl.
          dziennie, w dzień nauki 4 tabletki. ale przedtem przez 3-4 dni lecytyne sojowa
          tej samej firmy (jadna dziennie). nie brac lecytyny razem z "memory formula"!!

miłej nauki!
          • Gość: fff Re: polecam IP: *.autocom.pl 30.08.06, 22:10
            Czemu usuneli mi moją wiadomość??? Przecież to był tylko żart taki!
            • blue_fire Re: polecam 30.08.06, 22:21
              kiepski był ten Twój żart :-/
              • Gość: fff Re: polecam IP: *.autocom.pl 30.08.06, 22:29
                Żart jak żart ale nie wszyscy się a nim chyba poznali. Dla jednych zły, dla
                drugich świetny. Mogłem dodać uśmieszki do textu. O, takie - :) :)
    • zuza16 Re: Co na koncentracje? 30.08.06, 22:35
      lecytyna pomaga
    • Gość: P. Re: Co na koncentracje? IP: *.kat.3s.pl 30.08.06, 23:55
      muzyka Mozarta - naukowo dowiedzione, nawet kury lepiej się przy niej niosą ;)
      • Gość: olo Re: Co na koncentracje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.14, 15:37
        Jest w aptece preparat SESJA.
    • kazjenka Re: Co na koncentracje? 15.07.14, 21:07
      Magnez i yerba zamiast kawy, która go wypłukuję.

Tussipecu nie polecam: nie pozwala, co prawda, usnąć, ale to nie znaczy, że człowiek lepiej rozumie to, co czyta.

A tak na dłuższą metę polecam przeczytać:
      www.newsweek.pl/mozg--instrukcja-obslugi,70523,1,1.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka