tom3012 14.09.06, 18:30 witam mam szanse kupic Lipca i Szmala z 1997 roku(rok wydania). ile tak za nią najlepiej kupic ( zeby nie przepłacic) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cazioo Re: ile za Lipca & Szmala?? 14.09.06, 21:34 Policz ile kosztowałoby cię ksero ze zbindowaniem i tą cenę ustaw jako maksymalną. Na studiach przekonasz sie o magii ksera i w ogóle oduczysz się kupowania nowych podręczników, hihi;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tom3012 Re: ile za Lipca & Szmala?? 14.09.06, 21:37 a ile biora za kartkę ksero na wydziale farmaceutycznym???? ale tyle stron to raczej się nie opłaca kserowac;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cazioo Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 08:30 Z reguły w punktach ksero na uczelniach biora więcej niż w tych 'na mieście'. Odradzam kserowanie w bibliotekach bo tam jest drogo(nawet 40 groszy za stronę!). Cena za kartkę A4 wynosi z reguły 10 groszy. Niektóre punkty maja specjalne obniżki dla studentów i za stronę biorą 8 groszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 09:58 u nas jak już kserowali, to tylko te strony, które były potrzebne na ćwiczenia z chemii ogólnej - nie było tego aż tak dużo. zresztą i tak były 'lipce' w bibliotece, więc nie było problemu. a co do ceny, to tak jak już ktoś wspomniał, policz ile i daj taką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
tom3012 Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 17:51 wiem ze tego dowiem na przysposobieniu bibliotecznym ale chciałbym już wiedziec, ile mozna maksymalnie wypożyczyc książek w biblotece AMWAW???? Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 21:56 niestety jestem ze ślam'u, ale u nas jest chyba unlimited ;) tzn. na pewno max po jednym egzemplarzu z każdej pozycji. tak w ogóle, to dzisiaj dostałem maila systemowego z biblioteki że przypominają mi o oddaniu książek do 20 września ;) co za nowoczesność ;) aha - nowoprzyjęci na ślam: nie przestraszcie się jak się dowiecie że chyba w 3 tygodniu października będzie jeden z dwóch wykładów (za 2 tyg następny) Pana Puzio z przedmiotu Naukowa Informacja Medyczna - wykład z biblioteki. Start o 18:00 i trwa 1.5 h :/ oczywiście obecność obowiązkowa, ponieważ brak wpisu (identycznego!) na obydwóch listach obecności skutkuje brakiem zaliczenia tego przedmiotu :/ sprawa poważna, ponieważ jedna dziewczyna, dokładnie z mojej grupy, olała drugi wykad i miała ustne zaliczenie u Pana Doktora :/ so beware :) Odpowiedz Link Zgłoś
keramyl Re: ile za Lipca & Szmala?? 17.09.06, 09:34 o ile pamiętam to na pewno po jednej z przedmiotu(chodzi o "tytuł") w pierwszym semestrze, a później w następnym można dopożyczyć. Jeśli się nie mylę to około 10 książek można wypożyczyć. Mi zawsze udało się co nieco wypożyczyć i nie było problemu. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś