Dodaj do ulubionych

ile za Lipca & Szmala??

14.09.06, 18:30
witam mam szanse kupic Lipca i Szmala z 1997 roku(rok wydania). ile tak za
nią najlepiej kupic ( zeby nie przepłacic)
Obserwuj wątek
    • cazioo Re: ile za Lipca & Szmala?? 14.09.06, 21:34
      Policz ile kosztowałoby cię ksero ze zbindowaniem i tą cenę ustaw jako
      maksymalną. Na studiach przekonasz sie o magii ksera i w ogóle oduczysz się
      kupowania nowych podręczników, hihi;o)
      • tom3012 Re: ile za Lipca & Szmala?? 14.09.06, 21:37
        a ile biora za kartkę ksero na wydziale farmaceutycznym???? ale tyle stron to
        raczej się nie opłaca kserowac;/
        • cazioo Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 08:30
          Z reguły w punktach ksero na uczelniach biora więcej niż w tych 'na mieście'.
          Odradzam kserowanie w bibliotekach bo tam jest drogo(nawet 40 groszy za
          stronę!). Cena za kartkę A4 wynosi z reguły 10 groszy. Niektóre punkty maja
          specjalne obniżki dla studentów i za stronę biorą 8 groszy:)
    • kubik_pl Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 09:58
      u nas jak już kserowali, to tylko te strony, które były potrzebne na ćwiczenia
      z chemii ogólnej - nie było tego aż tak dużo.
      zresztą i tak były 'lipce' w bibliotece, więc nie było problemu.

a co do ceny, to tak jak już ktoś wspomniał, policz ile i daj taką cenę.
      • tom3012 Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 17:51
        wiem ze tego dowiem na przysposobieniu bibliotecznym ale chciałbym już
        wiedziec, ile mozna maksymalnie wypożyczyc książek w biblotece AMWAW????
        • kubik_pl Re: ile za Lipca & Szmala?? 15.09.06, 21:56
          niestety jestem ze ślam'u, ale u nas jest chyba unlimited ;) tzn. na pewno max
          po jednym egzemplarzu z każdej pozycji.

tak w ogóle, to dzisiaj dostałem maila systemowego z biblioteki że przypominają
          mi o oddaniu książek do 20 września ;) co za nowoczesność ;)

aha - nowoprzyjęci na ślam:
          nie przestraszcie się jak się dowiecie że chyba w 3 tygodniu października
          będzie jeden z dwóch wykładów (za 2 tyg następny) Pana Puzio z przedmiotu
          Naukowa Informacja Medyczna - wykład z biblioteki. Start o 18:00 i trwa 1.5
          h :/ oczywiście obecność obowiązkowa, ponieważ brak wpisu (identycznego!) na
          obydwóch listach obecności skutkuje brakiem zaliczenia tego przedmiotu :/
          sprawa poważna, ponieważ jedna dziewczyna, dokładnie z mojej grupy, olała drugi
          wykad i miała ustne zaliczenie u Pana Doktora :/ so beware :)
        • keramyl Re: ile za Lipca & Szmala?? 17.09.06, 09:34
          o ile pamiętam to na pewno po jednej z przedmiotu(chodzi o "tytuł") w pierwszym
          semestrze, a później w następnym można dopożyczyć. Jeśli się nie mylę to około
          10 książek można wypożyczyć. Mi zawsze udało się co nieco wypożyczyć i nie było
          problemu. Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka