being28 20.02.03, 19:17 Ja stawiam na arystkrata_el Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elblazanin being28 20.02.03, 20:43 Jesteś taki pusty człowieku. Co dziury w Olsztynie się skończyły, że już nie mam o jakiej pisać? I takie debilne tematy dzieciaku wymyslasz? BEZ ODBIORU. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Elblazanin 20.02.03, 20:59 W Elblagu macie tyle teamtow, ze wszyscy od was pisze na Olsztynie. Wiec nie pier..dol glupot. Napisz jeszcze troche zali.... Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin PISANIE NA FORUM OLSZTYNA 20.02.03, 21:11 Pisanie na olsztynie wiąże się z tym, że już nikt nie zarzuci forumowiczom elblaskim dążenia do jak największej ilości wątków. I sam dziEciaku zastanów się co piszesz!!! piszesz , że mało tematów na f.Elbląg, a jeszcze kiedyś krytykowałeś forum za duża ilość wątkow. Więc zastanów się koleś co piszesz, BO JA NIENAWIDZĘ LUDZI, KTÓRZY NAJPIERW MÓWIĄ CO INNEGO, A PÓŹNIEJ CO INNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: PISANIE NA FORUM OLSZTYNA 20.02.03, 21:16 Czemu macie tylko 4 wypowiedzi w dniu dzisiejszym? Przeciez Elblag tak wspaniale sie rozwija, mozna pisac i pisac.... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Wygrywa: Elbalzanin 20.02.03, 21:55 Kolo tak sie wzruszyl na tekst o 4 wpisach na dzien na forum Elblag, ze dodal swoje ,calkowicie bzdurne, wypowiedzi na 30 wczesniejszych watkow:)))) Tak trzymac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin Re: Wygrywa: Elbalzanin 20.02.03, 22:00 TY NAPRAWDĘ NIE WIESZ CO MÓWISZ GŁUPI CZŁOWIEKU, JAKBYŚ ŚLEDZIŁ WĄTKI ELBLAGA TO WIEDZIAŁBYŚ CO JEST GRANE DZIECKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Wygrywa: Elbalzanin IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 07:35 elblazanin napisał: > TY NAPRAWDĘ NIE WIESZ CO MÓWISZ GŁUPI CZŁOWIEKU, JAKBYŚ ŚLEDZIŁ WĄTKI ELBLAGA > TO WIEDZIAŁBYŚ CO JEST GRANE DZIECKO. Ja sledze w miare na biezaco i mam wrazenie ze tobie sie teskni do dawnych czasow z mnostwem bzdurnych watkow :o) Takie wrazenie odnioslem po przeczytaniu ostatnich tam Twoich wypowiedzi. Ale masz racje, Konstytucja ci tego nie zabrania, tak samo jak innym nie zabrania smiania sie z tego :o) Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin BEING ZABRANIA CZŁOWIEKOWI WOLNOŚCI SŁOWA 20.02.03, 22:06 Mam pełne prawo do wypowiadania się w jakij ilości chcę, a wątków na forum Elbląg jest dużo, które mnie interesują, a gdzie mnie jeszcze nie było. I zanim cos powiesz jeszcze przypomnij sobie KONSTYTUCJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: BEING ZABRANIA CZŁOWIEKOWI WOLNOŚCI SŁOWA 21.02.03, 00:11 O Boże, konstytucja... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: BEING ZABRANIA CZŁOWIEKOWI WOLNOŚCI SŁOWA 21.02.03, 00:14 elblazanin napisał: > Mam pełne prawo do wypowiadania się w jakij ilości chcę, a wątków na forum > Elbląg jest dużo, które mnie interesują, a gdzie mnie jeszcze nie było. > > I zanim cos powiesz jeszcze przypomnij sobie KONSTYTUCJĘ. Ela, to znowu Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el MOŻE SIĘ DOGADAMY 21.02.03, 09:39 Co do debilności tego tematu to wierzę w to, że being28 napisał to dlatego, że był w stanie upojenia alkoholowego. A wątek z elblazaninem, chłopak przesadził, chociaż też moim zdaniem nie powinno Was interesować to co się dzieje na forum Elbląga, moim zdaniem krytykować mogą osoby z Elblaga. Chłopakowi nikt nie zabroni pisania czegokolwiek. Ale mneijsza z tym. I pamiętajcie dla Was na forum Elbląga ogromna więksozśc tematów będzie bdurna z jasnego powodu, przecież co Was może interesować budowa jakiegoś domu, remont jakiejś ulicy w Elblągu...itp Dla mnie to co jest na forum Olsztyna w więksości to też SPAM Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: MOŻE SIĘ DOGADAMY 21.02.03, 12:25 Najglupszy nik na forum? jasne ze arystokrata_el :) rownie dobrze mozna pisac inteligent_el albo naukowiec_el:) I tak wiadomo ze w Elblagu takich osob nie ma. A co do watkow na forum elblaskim to jak tam zagladam to wydaje mi sie ze: - komunizm nie umarl - centralne planowanie i plan 6 letni nadal obowiazuje - czujne oko tow. Stalina patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: MOŻE SIĘ DOGADAMY IP: 213.76.0.* 21.02.03, 12:34 Tak,tak.Wielki Brat patrzy.(Józek Stalin się już przeżył). Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: MOŻE SIĘ DOGADAMY 21.02.03, 12:49 ol4 napisał: > Najglupszy nik na forum? > jasne ze arystokrata_el :) > rownie dobrze mozna pisac inteligent_el albo naukowiec_el:) > I tak wiadomo ze w Elblagu takich osob nie ma. > > A co do watkow na forum elblaskim to jak tam zagladam to wydaje mi sie ze: > - komunizm nie umarl > - centralne planowanie i plan 6 letni nadal obowiazuje > - czujne oko tow. Stalina patrzy > Nie zniżaj dyskusji do poziomu przedszkolaka ol4. Mozna rozmawiać normalnie. Naprawde kulturalną rozmową można wszytsko załatwić. I teraz tak, w związku z odnośnikami do tych "bez"myślników: 1. - wyjaśnisz mi dlaczego? 2. - wszytskie inwestycje, które wymienione są , są zatwierdzone i ruszają w tym roku i są na nie fundusze, a na inne (te dalsze) już są wnioski w UE. Ok już wiem o co tobie chodiz w "bez:myślniku pierwszym;) 3. - ale tu to mnie zaskoczyłeś, ok tłumacz co masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: MOŻE SIĘ DOGADAMY 21.02.03, 13:21 hmm no wiesz wydaje mi sie to forum troche sztuczne. W Olsztynie forum jest poniekad wyrazem kontroli spolecznej nad wladzami, ludzie pisza co sie nie podoba. A w Elblagu wychwalacie pod niebiosa i piszecie o rzeczach ktore sa w planach ale nie wiadomo co z nich wyjdzie. Tak jakby ktos stal nad wami z batem. A jak ktos napisze cos nie tak to twoja paczka go opierdala. A co do inwestycji elblaskich... Slyszales moze o waszej stoczni? tez byly plany, inwestycje, obiecanki. A skoncyzlo sie na wielkiej aferze i utopieniu masy pieniedy z budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: MOŻE SIĘ DOGADAMY 21.02.03, 13:43 Cóż i w Elblągu nie i jest wszytsko doskonałe, stocznia działała przez rok (Stocznia Gdyńska), za 500 000 "przeszkoleno" ludzi. Dlaczego w cudzysłowiu zapewne znasz odpowiedź. A wracając do tego co piszę, możesz przyjechać do Elbląga i sam zobaczyć inwestycje, które już zrobiono, i inwestycje, które trwają. Stocznia to jedno, budowa linii tramwajowych, węzłów, dróg, mostów to druga sprawa. A mając największe dofinansowanie z UE można dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Najglupszy nick na forum 21.02.03, 13:59 Prosze skupic sie na glownym temacie watku. Odciagacie uwage innych forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: Najglupszy nick na forum 21.02.03, 18:14 :))))))))))))) nic innego nie powiem, ponieważ nie znam wszystkich nicków na Waszym forum, ale odniosę się do tej części "nie na temat"- w zupełności się z Wami zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_mala_mi Re: Najglupszy nick na forum 21.02.03, 18:22 Detritus,skad wziales swoj nick i co on znaczy(jesli cokolwiek znaczy:)? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Najglupszy nick na forum 21.02.03, 18:29 bardzo_mala_mi napisała: > Detritus,skad wziales swoj nick i co on znaczy(jesli cokolwiek znaczy:)? Lepiej nie wiedziec:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś