barciosz 18.09.06, 14:08 Hejka Znacie jakieś sensowne newslettery edukacyjne czy magazyny online wychodzące regularnie? Zaprenumerowałbym coś ciekawego i rzetelnego, a nie bardzo widzę cokolwiek takiego na rynku :) Pozdraiam BarCiosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Kombajn Re: Niusletery :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 12:02 Nie znam za wiele. prenukeruje jeden na UW, ale to taki typowy z terminami egzaminów i dyżurów. Szczerze powiedziawszy nie bardzo znam jakieś takie ogólne edukacyjne? Może któraś ze szkół prywatnych ma cos takiego, do promowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Likołaj Re: Niusletery :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:42 Ja w tym roku zdawałem mature i prenumowerowałem newsletter.wit.edu.pl/ Całkiem przyzwoity newsletter im w tym roku wyszedł, na szczęście mao reklamy a sporo niezłych artów, przedruków, prasówek i tak dalej. Można by powiedzieć, że ten newsletter był dla mnie sporą podporą podczas zamieszania z maturą i pomysłami naszego ministra Odpowiedz Link Zgłoś
morco2000 Re: Niusletery :) 22.09.06, 14:09 Znam go :) Też przychodził mi na mejla. Faktycznie ne tle innych wygląda nieźle, jest co poczytać.. Swoją drogą będzie w przyszłym roku wychodził? Jakby go dobrze rozpropagować byłby niezłą pomocą dla maturzystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej Re: Niusletery :) IP: 212.2.99.* 23.09.06, 23:21 a ja wlasnie zamowilem sobie newsletter wita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clara Re: Niusletery :) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.09.06, 18:05 i jak wrazenia? bo slyszalam sporo pozytywnych opinii o tym niusleterze Odpowiedz Link Zgłoś