IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:01
kolejna uczelnia z uprawneniami do doktryzowania.
Tym razem kierunek Prawo
mam nadzieje, ze skonczy sie krytyka uczelnie niepanstwowych
Obserwuj wątek
    • Gość: ....... Nie skonczy sie!!! IP: *.3.cust.bredband2.com 05.11.06, 19:02
      A juz szczegolnie studiów zaocznych na prywatnej uczelni:)
      • Gość: anka a co masz do takich studiow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:34
        przeciez na zaocznych studiuja ludzie, którzy pracuja, niektorzy maja powazna
        stanowiska itp
        ale mam nadzieje, ze do tego dojrzejesz...
        • Gość: ........ Re: a co masz do takich studiow? IP: *.3.cust.bredband2.com 05.11.06, 20:38
          Napisałam wyraźnie: studenci studiow zaocznych na prywatnych uczelniach. Naucz
          sie czytac drogie dziecko, a pozniej sie oburzaj.

Teraz widac kto powinien dojrzec: anka :)))

• Gość: będę_doktorem Re: Łazarski IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 19:34
      Wszyscy możemy więc zostać doktorami. Wystarczy tylko zapłacić. Jakie to proste.
      • Gość: anka Re: Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:36
        przewaznie na wszystkich doktorskich trzeba płacić
        poza tym na niektorych darmozjadow idzie z moich podatkow,

niektorzy są bardzo płytcy, twierdząc, że skoro sie zaplaci to ma sie dyplom.

• Gość: .... Zakładasz temat, IP: *.3.cust.bredband2.com 05.11.06, 20:39
          a jak ktos sie wypowie inaczej niz bys chciała to sie oburzasz. Dorosnij!
        • Gość: Do Ani Re: Łazarski IP: *.toya.net.pl 05.11.06, 20:58
          No tak.. nie zawsze wystarczy tylko zapłacić. Niektóre szkółki wymagają -
          uwaga - obecności na zajęciach! Ale myślę, że przy zbliżającym się pokoleniu z
          niżu demograficznego zrezygnują i z tego - trzeba wyjść naprzeciw oczekiwaniom
          młodych, ambitnych, którym zabrakło - hmm..szczęścia - aby dostać się na
          prawdziwe studia. Powodzenia w zbieraniu pieniążków na doktoracik.
          • Gość: Vn Re: Łazarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:04
            Ludziom odbiło :) Moja znajoma- studentka zaoczna prywatnej uczelni, zapytana
            ile lat trwają takie studia odp: 5 ale w MOIM przypadku to jeszcze doktorat! A
            województwo pisze przez c...
            No ja uważam, że skoro studenci prywatnych uczelni niczym nie różnią się od
            studentów państwowych uczelni- a wszędzie tępaków jest mnogo;) to są mało
            przedsiębiorczy? Po co za coś płacić kiedy się należy ?
            Na egzaminach wykładowcy mają nakazane zajac się lekturą gazety nierzadko bo
            przeciez nikt nie może odpaść- 1 czesne mniej...
            Pomyślcie o studentach dwudziestolecia wojennego. Niegdyś człowiek z dyplomem
            był inteligentem, teraz jest- zwykłym rzemieślnikiem... i tyle...

A studia polegają na studiowaniu- nie chodzeniu na zajęcia do renomowanych
            szkół- samokształcenie przede wszystkim...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka