Gość: gościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:30 da się przenieś z zaocznych na wieczorowe po pierwszym roku? bojestem na zaocznych na pierwszym roku i chciałbym w przyszłym roku przenieć się na wieczorowe na drugi rok. Jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunny.tsukino Re: da się 15.11.06, 15:36 Jaka uczelnia/wydział/specjalność?? Trudno tak na sucho coś poradzić. najlpeiej szoruj od razu do dziekana. U mnie, na krakowski agh, da się , bez większych pzreszkód. owszem, jets mnóstwo załatwiania, przenoszenia papierów/ przepisywania ocen itp, ale nie jest niemożliwe. zobacz jakie są różnice programowe, ile ci brakuje pzredmiotow itp i wybierz się na rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: da się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:40 jestem na prawie zaocznym na UJ a chciałbym na wieczorowe na UW. Myślisz że da się? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Re: da się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:52 właśnie ja też się nad tym zastanawiałem ale nie wiem dalej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I am what I am Re: da się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:15 I think that this is possible but I am not shure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I am what I am Re: da się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:05 Sorry, I mean "sure". Odpowiedz Link Zgłoś