ten111 18.11.06, 20:51 chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej o studiach na tym kierunku...chodzi mi czy ciezko sie dotac...czy ciezko skonczyn...ilosc nauki, z czym sa najwieksze problemy,perspektywy pracy po studiach...etc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Petunia Re: Weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:39 Hmm jeśli o weterynarię chodzi jest kierunkiem baardzo trudnym i nie wiem czy nie przypadkiem porównywalnym do medycyny - z tym, że w medycynie opierasz się na jednym modelu budowy ciała, a w wterynarii musisz znać budowę różnych organizmów, trudno jest zapewne, dużo łaciny i dużo kucia, odnośnie perpspektyw pracy, hmm .. trudno przewidzieć, ale jest to ciekawy kierunek a weterynarzy jak na razie jest niewielu, ale z prawdziwego zdarzenia, bo Ci którzy są to czasami kompletnie nie znają się na rzeczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ten111 Re: Weterynaria 19.11.06, 11:05 dzieki..ja znalazlem takie cos...mysle ze jesli kogos tez interesuja takie studia to jest tu dosc sporo informacji... forum.dogs.pl/forumdisplay.php?fid=81 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaaa Re: Weterynaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:02 ja jestem na I roku wety w Olsztynie :) jest ciezko a bedzie gorzej ;) w razie pytan chetnie odpowiem na gg 1017508 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka002 Re: Weterynaria 19.11.06, 16:14 weterynarzy jest ho...ho..a może i więcej. Licz przede wszystkim na własną przaktykę i to w mieście. Na wsi zwierząt ubywa i pieniędzy też. Małe zwierzątka na wsi zazwyczaj sie leczy siekierą i łopatą. Znam z doświadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Weterynaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:28 > p Małe > zwierzątka na wsi zazwyczaj sie leczy siekierą i łopatą mieszkasz w byłym PGR-ze? ze piszesz takie bzury? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka002 Re: Weterynaria 19.11.06, 21:00 ktoś, po twoich wypowiedziach widać , ze mieszkasz w byłym PGRze, więc doskonale znasz sprawę Zanim zabierzesz głos w sprawie, 10 razy zastanów się co powiesz w myśl starego porzekadła : nie zawsze mów co wiesz lecz zawsze wiedz co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś